EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Üks inspireeriv hilisõhtune vaatamine - Armasta ennast! Milline on Teie Perfect Imperfection?

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen Bubzi ise juba pikalt, pikalt youtube'is jälginud ja temast on saanud minu jaoks üks suurimaid inspiratsiooni allikaid! Täna sattusin siis tema uut videot vaatama. See video tõi mulle pisara silma ja naeratuse näole. Nii palju emotsioone ja mõtteainet.

 

Ka minu sõprusringkonnas on paar inimest kes päev, päeva järel on muutumas iseenda suurimaks vaenlaseks. Ka minul on olnud selliseid hetki. Vaatan peeglisse ja pööran pilgu.. Miks ma ometi ei võiks olla natukenegi pikemat kasvu? Miks on mu huulel sünnimärk mis isegi punase huulepulga alt välja kumab?  Siis üritan endale jälle meenutada, et selle asemel, et ennast nüpeldada, võiksin ma hoopis märgata neid asju milles ma olen hea. Tuletan endale meelde, et tegelikult olen ma ju sellise pisikesena täitsa armas ja meeldejääv..

Mind tohutult inspireerivad taolise sisuga raamatud/artiklid ja videod. Tänu nendele olen saanud sellisest mõtteviisist peaaegu priiks. See on tohutult vabastav ja muudab meie elu tegelikult kardinaalselt! Palju lihtsam on naeratada ja lähedastega koos olemist nautida, kui ei pea pidevalt mingit kehaosa endast varjama. See ei puuduta tegelikult ainult figuuri. Me ei peaks muretsema ka sellepärast, et keegi elab meist ilusamas korteris või, et kellegil meie seast on kenamad riided. Tihti tulevad taolised ebakindlused mängu ka suhetes lähedastega. Vahel lausa rikuvad need jäädavalt.

Milline on Teie Perfect Imperfection? Mida enda juures armastate?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Üks inspireeriv hilisõhtune vaatamine - Armasta ennast! Milline on Teie Perfect Imperfection?