EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kristo katsetab - TEST Colgate max White one hambahari, hambapasta ja suuvesi. Enne ja pärast TULEMUSED!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Colgate saatis meile mõni aeg tagasi testimiseks oma uue tootesarja hambaharja, hambapasta ja suuvee. Mõtlesime teha siis korraliku enne ja pärast piltidega testi. Kuna minul on oma hammaste osas natuke kompleksid, siis otsustasime seda teha Kristo hammaste peal.

 

image

Tänaseks on Kristo kasutanud kõiki kolme toodet juba nii umbes 2-3 nädalat. Ka mina tegelikult tegin katsega usinalt kaasa. Ainult ilma selle õige hambaharjata. Pasta vahutab hästi ja on hea maitsega. Ainus mis segab on see, et peale suu loputamist jäävad kraanikaussi sellised pisieksed sinised tükikesed mida ise maha nühkima peab. 

Suuvesi on parajalt mahe ja ei aja suud õhetama nagu paljud väga vänged suuveed. Totsik on piisavalt suur ja seda jätkub kauaks. Ühtegi halvustavat sõna Kristo välja tuua ei osanud. Ka tulemused räägivad enda eest : 

image

Enne pilt (ülemine) on tehtud 13.juuni (selleks ajaks oli kristo mõned päevad toodet juba kasutanud). Pärast pilt (alumine) on tehtud täna 01.juulil. 

Valgus on piltidel küll natuke erinev, aga tegelikult on muutus siiski selgelt näha. Pildid on täiesti töötlemata. Igemete juurest on hambad tunduvalt heledamaks läinud ja kihvakesed läigivad ka juba palju säravamalt.

Kogu tootesarjaga saab tutvuda siin : LINK

Milline on Teie lemmik valgendav hambapasta?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Kristo katsetab - TEST Colgate max White one hambahari, hambapasta ja suuvesi. Enne ja pärast TULEMUSED!