EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Minu suvesoeng koos Garnier Fructis Thick & Gorgeous sarjaga + Arvustus ja GIVEAWAY!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ja olengi ma elusa ja tervena Küproselt tagasi. Enne kui Teiega kõiki oma emotsioone, mälestusi ja vloge jagan, siis tahan natuke rääkida  Garnieri uuest juuksehooldussarjast Thick & Gorgeous (nende facebooki leht : LINK, nende kodulehekülg : LINK) .

Minu armastust Garnieri toodete vastu teate vist juba ammu.. See kõik algas peale esimest katset nende eelmise sarja toodetega: LINK. Nagu viidatud postituses oma silmaga näha saate, siis tulemused on päris uskumatud. Olin täitsa tuhinas, et ka sellel korral asja ära proovida saan.  Olen nüüd viimased 2-3 nädalat kasutanud ainult selle sarja tooteid. Minu vannitoas on olemas shampoon (link), palsam (link), juuksemask (link), seerum (link), juustele mõeldud kreem (link) ja kohevust ning tekstuuri andev sprei (link).  Kõikide toodete hinnad jäävad kuskile 3-4€ kanti. Tooted lõhnavad mõnusalt suviselt ja ka Küprose reisile haarasin ma just need totsikud kaasa. Ma ei julge väita, et antud sarja tooted mulle rohkem kui eelmised meeldivad, aga kindlasti tänu kohevust andvale spreile (mass maker) saab teha palju vallatumaid soenguid. Siin siis üks minu selle suve lemmikutest : 

image

image

Kõigepealt jaga oma juuksed kaheks. Otsmikupoolne osa pane väikese müü moodi krunni. Nüüd kasuta mass makeri spreid ja tupeeri omale kammi abil üks korralik linnupesa kuklasse. Proovi siduda juuste tagumine osa võimalikult kõrgele hobusesabasse ja kui pats kindlalt paigal, siis jaga tuka osa oma tavapärase seitli koha juurest pooleks. Nüüd jaga üks tekkinud salkudest omakorda pooleks ja keeruta/punu see pikaks patsiks.

image

Seo punutis ümber oma hobusesaba ja kinnita klambriga. Korda sama teisel küljel. Nii ei jää värviline patsikumm soengu ilmet segama. Haara lokitangide järele ja tee hobusesabasse mõned vallatud ja lohakad lokid. Patsile kohevuse lisamiseks võib samuti kasutada ennem mainitud kohevust andvat spreid. Kuna minu juustes püsivad lokid väga ilusti, siis mina lakki enam juurde ei vajanudki. Kui sinu juuksed natuke pirtsakamad kipuvad olema, siis võib neid tugevama lakiga taltsutada. 

image

Ja valmis ta ongi! 

Milline on teie lemmik selle suve soeng? Muide.. Neil oma lehel ka kampaania käimas suvesoengute osas. Ka mina saan ühele Teie seast kogu komplekt välja loosida. Loosimises osalemiseks võiksid olla minu facebooki lehe sõber, sest just seal teen võitja teatavaks : LINK. See ei ole kohustuslik :) Siis peab lihtsalt siin piilumas käima!

Teiseks palun, et kirjutaksid siia postituse alla, et mida kindlasti tahaksid sellel suvel korda saata/teha? Mida kõige rohkem ootad? Võitja loosin välja 12.07.15!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Minu suvesoeng koos Garnier Fructis Thick & Gorgeous sarjaga + Arvustus ja GIVEAWAY!