EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

What’s Inside My Bag

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Minu jaoks toob suvi alati kaasa lihtsama elu :) see tähendab, et igapäevane meik koosneb vaid väga üksikutest toodetest, näiteks saatsin suvepuhkusele jumestuskreemid (sellest aga mõni teine päev lähemalt) ning käekoti sisu on ka kergem, ehk pole vaja kaasas kanda enam kätekreeme ega muud, millega end külma ilma eest kaitsta.

 

Igapäevaselt kannan kaasas vaid hädavajalikku, sest mulle meeldib korrastatud käekoti sisu ja et leian kõik vajaliku kiiresti üles. 

Kõige olulisemad on alati rahakott ja telefon, ilma nendega ei lähe ma kuskile. Lisaks ka kõrvaklapid; 2-3 erinevat huulepulka, mida vastavalt tujule kasutan. Seekord olid kaasas virsikutoonides Loreal Dating Coral (301) ja Lancome Lip Lover (Orange Manege). Lisaks Charlotte Tilbury Pillow Talk huulepliiats, mida ma küll väga haruharva kasutan; Juuksehari Tangle Teezer, millega olen nüüd täitsa sõpradeks saanud (harjusin sellega muidugi omajagu aega); Must silmapliiats Lorealilt, mis annab väga hea efekti kui seda ülemise silmalau limaskestal kasutada. Efekt siis selles, et ripsmed tunduvad palju tihedamad ja tumedamad; Anne&Stiil värske juulikuu number ning Tic-Tac kommid ei ole just tihedad külalised mu kotis, kuid seekord olid täitsa esindatud; Prillid ka, sest mind vaevab nimelt kanapimedus :))) õhtuhämaruses ma reaalselt ei näe, päeval pole aga mingit probleemi :) 

Ja ongi kõik. Meigiasju ei kanna ma kunagi kaasas, sest hommikune meik kestab alati turvaliselt õhtuni välja (eriti suvel, kui ma peaaegu midagi ei kasuta). Kas teil on tooteid, milleta te mingil juhul kodust ei välju?

***

This is the simple inside of my handbag and as you see, I don’t like to carry the whole world with me. For example, I don’t carry many make-up items with me, so this saves space a lot. I only have 2-3 lipsticks in my bag, one lip liner (which I rarely use) and black eyeliner from Loreal (which helps to create the illusion of long and voluminous eyelashes if used on upper eyelid). Tangle Teezer hair brush, glasses, phone and wallet are daily mandatory items, new issue of Anne&Stiil and TicTac candies are actually rare things I carry with me. And that’s it! And actually it’s totally enough of phone, wallet and one lipstick for me :)

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites What’s Inside My Bag