EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Nutiseadmed magamistoas

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Eile õhtul hakkasin mõtlema nutiseadmetele. Õigemini nutiseadmetele magamistoas. Alles see oli, kui meil olid ainult sülearvutid. No tegelikult oli tol ajal mul ka internetti võimaldav telefon, aga sellest ma ei arvanud midagi. Telefon oli ainult helistamiseks. Nagu olema peakski. Isegi oma esimeses puutekas ei kasutanud ma eriti internetti ega üldse mitte appe.

 

Kunagi, sellel tahvelarvuti ajastul, võtsime vastu kokkuleppe või seaduse, kuidas keegi seda nimetada soovib, et arvuteid magamistuppa ei too. Suhte värskena hoidmise tarvis või nii. Kokkulepe on väga edukalt toiminud aga nüüd on kuidagi sujuvalt meie magamistuppa nutikad värgid maandunud.

Telefonides on kõik "vinged" appid, mis tuleb kindlasti enne uinumist läbi vaadata. Minu telefon on veel eriti särtsakas - piuksub iga e-maili või FB uuenduse peale. No kohe kutsub vaatama mis toimub :D Nii need nutiseadmed on meil siis käeulatuses. Hea haarata, kui poole magamise pealt meenub, et enne jäi miskit vaatamata.

image
Pildilt puudub Timmo nutiräim :D

Timmo on nutiseadmete ajastust minust veidi aeglasem. FB mõtetuks lugenuna tegi ta ise sinna konto alles hiljuti. Nüüd käib ja vaatab küll hoolega kas kuskil miskit toimub. Candy Crush Saga oli tema arvates lihtsalt nõme! No võite arvata, kes need kaks enne magama minekut üksteise võidu Crush`itavad :D Nii palju siis nutiajastust.

Ma pean tunnistama et minul on see sõltuvus suurem. Sellest hoolimata tegin eile ettepaneku, et ärme enam nutiseadmeid magamistuppa too. Timmo oli asjaga päri. Eks ta saab ise ka aru, et mina olen põhiline kurjajuur :D

Alates tänasest on magamistuba magamiseks, nutiseadmete piiramine ei tee kindlasti halba! Tegelikult ei teeks piiramine kurja ka päeval, aga pole nüüd mõtet ülearu ka kiirustada :D

Kuidas teil nutiseadmetega on, kas peavad koguaeg uuenduste kontrollimiseks käeulatuses olema või saate väga vabalt ka ilma hakkama?

image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Nutiseadmed magamistoas