EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Jaanipäev and Sale Season

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tänane päev läks shoppamise tähe all, sest suvised allahindlused on alanud kohe erakordselt vara ning mul pole midagi selle vastu, et soetada suveriideid suure alega enne kui Eesti suvi üldse pihta hakkab. Mõtted liiguvad tasapisi ka homsete jaanipidustuste suunas, kuid iga aastaga muutub selle tähistamine aina ebaolulisemaks. Reeglina selgub päev enne jaani, kelle juurde sel aastal maandutakse ning tavaliselt ei viitsi keegi kuskile kaugele sõita, mistõttu oleme püsinud Tallinna piires. Programm on ka lihtne: grillimine, väike vein, saun ja lihtsalt chill.

Huvipuuduse pühade tähistamise suhtes võib vist vanuse arvele kirjutada :) Kuidas teiega lood – kas teete jaaniplaanid päev ette, nn. jooksu pealt või planeerite pikemalt?

***

June 24th is the Midsummer Day and many Nordic countries celebrate the longest white night during the year. In Estonia we call it Jaanipäev and we celebrate it a night between June 23 and 24. We don’t have big plans to to celebrate it, but we’ll go to our friends and have a barbeque party with a glass of wine and a hot sauna. I’m more happier about the sale period that has started – in Estonia it’s no need to buy summer clothes very early as the sale starts before the weather gets warm. Quite convenient and wallet friendly, isn’t it? 

  
  
  

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Jaanipäev and Sale Season