EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Põhja Küpros (juuni) - osa 1 - Aaretejaht, lend ja esimesed emotsioonid

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

  Ja ongi poolteist päeva meie reisist läbi! Mainin uuesti.. Enda reisi ostsime Cherry.ee (LINK) vahendusel. Meie reisikorraldajaks oli WOW Travel (LINK). Reis maksis 399€ ja tegelikult broneerisime me selle juba tükk aega tagasi. Reisil olen Kristo õe Triinega ja tegelikult reisin esmakordselt niimoodi sõbrannaga. Seekord otsustasime mitte All Inclusive paketti võtta ja esimese asjana soovin ära mainida, et tõepoolest.. Siin ei kehti eurod nagu wikipeedia väidab. Kohalikus rahas on palju odavam ostelda! 

 

image

image

Meie reis väljus Tallinnast kell 10:30. Lennujaamas pidime olema juba 2h varem. Uuuuuuuh, see hommikune ärkamine oli raske! Lennujaama saatsid meid Kristo ja tema vanemad. Lennuk tuli õigel ajal, aga Türgis pidime küll olema kauem kui planeeritud - 50'st minutist sai poolteist tundi. Kohale jõudsime nii umbes natukene peale kella kuute. Tegime check in'i (mis muide võttis jube kaua aega, sest järjekord retseptsioonis oli meeletu) ja seadsime sammud oma toa poole. Meie tuba on ilus, puhas ja asukohalt suurepärane! Meil on imelin mere vaade ja suur rõdu. Toas on meil kaks voodit ja üsna luksuslik vannituba. Tegelikult meenutab meie tuba mingis mõttes sviiti. Lai voodite valik ja elutoa osa on kordades etemad kui näiteks hotell Strandi "juuniorsviit"!

image

Esimesel päeval võtsime kohe ette Malluka (LINK) poolt valmis pandud aaretejahi! Järgmisi vihjeid ei olnud üldse nii kerge leida kui me arvata oskasime. Meil läks esimese vihjega oma tunnike aega! Eks videos näeb lähemalt. Aaretejahi järgmist osa näeb juba teises vlogis, sest siin jäi see poolikuks. Üks vihjetest oli kaduma läinud. No problemo, helistasime Mallule ja asi korras! image

Järgmisel hommikul pikutasime basseiniääres ja läksime kohalike külasid vallutama. Sellest kõigest juba järgmises postituses! Stay tuned!

PSPSPSPSPSPS! Mallluuuu... See aaretejaht on niii awsm! Tänks mus! Ja Triine palus ka tänada ühe asja eest mida ta oma telefonis as we speak kasutab!

Ja lõppu siis kõik need emotsioonid videos : 

(ps (vol2)! Jätke tähelepanuta kuupäeva viga, see tuli kogemata ja siin niiiii halb nett, et ma never ei viitsi seda videot uuesti laadida. Praeguse ülesse laadimisega läks täpselt kaks ööpäeva!) :D

Parima kvaiteediga vaatamiseks vali 720p!

Mida ägedat ette võtta? On kellegil toredaid ideid? Mida näha sooviksite? :)

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Põhja Küpros (juuni) - osa 1 - Aaretejaht, lend ja esimesed emotsioonid