EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Oriflame vs Avon eyeliner

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei Hei!

 

image

Avon Mega Effects eyeliner-It's a pen like eyeliner,with a tilted tip.It has a good grip.Goes on smoothly and leaves not that intense and straight black line.I have to go over couple of time to get that intense colour.Also i have trouble getting a thinner line.No matter which side i use,no thin line.The biggest problem that i have with this liner is that it smudges no matter what.Even with powder on top it still smudges like crazy.So by the end of the night,there is hardly any line left on my eyelids.Damn,those greasy eyelids of mine!

Tegemist on vildika sarnase laineriga,millel on kergelt viltune lapik ots.Võimaldab see ots siis nii peenikest kui ka tiba jämedamat joon.Libiseb peale kergelt ja sujuvalt.Joon aga mis tekib pole üldsegi nii nagu lubatakse.Esiteks,ei saa mina üldse ,vahet pole mis otsa ma kasutan,mingit peenikest joon.lisaks see joon jääb ebaühtlane ja üldsegi mitte nii must.Ma pean mitu korda üle käima,et saada see tugev must jooneke.Kõige suurem mure mul see laineriga on see,et ta läheb kohutavalt laiali.Kuna mul on üsna rasused silmlaud siis ma puuderdan enne kui pärast puudriga üle, aga vahet pole,päeva lõpuks pole mul mingit joont enam silmadel olla:( Neetud olgu need rasused laud!

Oriflame Giordani Gold Calligraphy eyeliner- This one has a slightly thicker and harder tip.Because of that, the liner does not slide on that smoothly .The line is the same-needs touch-up and i only get a ticker line. It also smudges but not that fast and it stays on longer,so by the end of the night i still have some liner left on my eyelids:) 

Sellel laineril on ots tiba jämedam ja teravam.Selletõttu ei libise ta ka nii sujuvalt peale ja tõmmates jääb selline torkiv tunne.Joon nagu Avoni omal jääb ebaühtlane ja vajab ületegemist.Peenikest joont ei saa ma ka kuidagi.Peal püsib ta siiski natuke kauem ja ei lähe nii kiiresti laial,seega õhtu lõpuks on mul veel isegi mida maha võtta:) 

image

So if i have to choose one, i think i choose Oriflame.I like the package more and the stayability.Even though it pokes a little.

Seega kui ma peaks ühe neist valima,siis ma jään Oriflame juurde.Mulle meeldib välimus rohkem ,kuldne ots jätab kuidagi peene mulje.Ja loomulikult see,et ta ei lähe nii kiiresti laiali,

image

Have you tried these liners? 

Tell me your fave liner at the moment?

Oled sa proovinud neid kahte?

Milline on Teie lemmik lainer hetkel?

image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Jaanika Oriflame vs Avon eyeliner