EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Aidake mind Caesari salatiga

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Söögijuttu ka üle pika aja. Seekord ma retsepti ei jaga, soovin hoopis nõu ja abi.

Juba eilsest saati isutab Caesari salati järgi. Otsustasin siis ise teha ja kasutasin seda retsepti. Meil siin kohalikus Konsumis polnud rooma salatit. Tegelikult Caesarisse väga palju komponente ei lähegi, aga ma tahtsin ikka kana ka panna - täidab paremini :D Tegelikult sellesse salatisse ei käi ka tomat, aga minu arust sobib see hästi.

 

Tegin täitsa esimest korda Caesari kastet. Kunagi proovisin mingit Felixi oma ja see jäi ka viimaseks korraks. No kohe mitte ei maitsenud.

Täna, Toidutare retsepti järgi tehes, ei tulnud mul kaste veel nii hea kui lootsin. Kõlbas, aga oleks võinud etem olla, täiuslikkusest jäi veel puudu.

image

Nüüd ma mõtlengi, et äkki on mõni parem retsept olemas. Mul oleks ta ju ometigi esimese korraga imeline välja tulnud!? :D

Kuigi lõppkokkuvõttes polegi mul tegemist Caesari salatiga (tomat, kana...), aga kastmesoovitusi ootan sellegi poolest. Ma loodan, et vaatate lihtsalt sellest ebatäpsusest mööda :D Millise retsepti järgi teie maailma parimat Caesari kastet teete?

Lisaks on teretulnud ka söögikoha soovitused - kus pakutakse head salatit? Kusjuures Caesari salati tellimisega olen ma väga ettevaatlik. Kõigepealt alustangi küsimusega, kas on parmesani juustuga tehtud. Mõnes kohas saab täitsa tavalise juustuga ja lehtsalatiga.

Milline on kõige huvitavam Caesar, mida saanud olete?

image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Aidake mind Caesari salatiga