EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: suviseid uudiseid Salon24.eu'lt

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei kõigile, palju aega on möödas sellest, kui teile mõne arvustuse postitasin. Tuleb tunnistada, et neid on tõepoolest vähemaks jäänud ning põhjuseks see, et ma olen hekel omadega pisikeses kriisis, mis on võtnud minult suure hulga motivatsiooni. Selle kõige taga on kindlasti ka pahad ilmad, mis kohe üldse ei lase kehal D-vitamiini näol turgutust saada.

 

Tänase postituse üks toode on eriti suvine ja kindel kaaslane käekotti ehk suudab see hetkeks viia mõtted rohkem päikeselisele suvele?

Enne räägin aga uuest Tangle Teezeri harjast, mis lubab juuste kuivamisaega tublisti lühendada.
image

1) Tangle Teezer Blow Styling Brush Full-Paddle
image

Mis tootega on tegu?

Innovatiivne juuksehari, mis vähendab juuste föönitamiseks kuluvat aega, keskmise pikkusega ja pikkadele juustele.
Eelnev juuste kuivatamine pole vajalik, sest harjased aitavad eemaldad juuksekarvast üleliigse niiskuse, mis vähendab oluliselt juuste föönitamiseks kuluvat aega.
Unikaalne harjaste paigutus tagab harjaste takistustevaba liikumise läbi juuste, tagades suurepärase volüümi, liikuvuse ja sära peale juuste kuivatamist.
Innovatiivsed sooned harja labal võimaldavad lihtsalt ja mugavalt eemaldada lahtised juuksekarvad harjalt ilma seda kahjustamata.
Kui ma olin paki kätte saanud ja nägin, et see on tõepoolest lõpuks ometi käepidemega Tangle Teezer, siis ei suutnud ma taltsutada oma uudishimu ja pidin kammiga kohe paar tõmmet läbi juuste tegema, aga see oli üks päris suur viga. Kuivi juukseid on sellega väga ebameeldiv kammida ning tegelikult ka suhteliselt valus.
image

Harjased on väga jäigad ja praktiliselt paindumatud. Küll aga on need pikemad ja ulatuvad sügavamale kui näiteks tavalise Tangle Teezeriga, mis minu juukseid just lühikeste harjaste tõttu väga hästi läbi kammida ei taha. Suureks plussiks on aga see, et hari on väga suur ja mõnus just pikkade ja paksude juuste kammimiseks (kellel aga lühemad juuksed, siis neile on eraldi variant sellest harjast).

Kui ma olin aga duši alt väljunud ja juuksed olid päris märjad, siis hakkasin harja katsetama ning teate, sellega on ülimalt mõnus kammida märgi juukseid, taaskord toon võrdluse tavalisel Tangle Teezer harjaga - tulemus on palju parem ja märgade juuste puhul ei ole tunda ka valu. Minu kindel kaaslane peale juuksepesu just seetõttu, et sellega on nii mugav kammida märgi juukseid.

Vett suudab see juustest küll väga hästi välja libistada, sest harjased on altpoolt laienevad, harjaste vahe on üsnagi pisike ja selline disain meelitab vee päris hästi välja.
image

Mis puutub aga föönitamisse, siis mina olin küll ikka paras koba selles. Kahe käega ümber pea väänlemine lihtsalt pole minu teema, mistõttu julgen seda harja föönitamiseks soovitada pigem juuksuritele. Leidsin aga meetodi, et kammin juukseid, surun vett välja ja siis föönitan ning kordan sama mõne aja pärast. Kokkuvõtteks võib öelda, et see aitab küll veidikene lühendada juuste kuivamisaega, kuid väga väga suuri erinevusi ma märgata ei suutnud, ilmselt jäi see supertulemus minu halva föönitamisoskuse taha peitu :(

Üks väikene nõuanne ka: soovitan tootega kammides käterätiku jalgade alla panna, sest juuste kammimisel tilgub väga palju vett.

Tangle Teezer Blow Styling Brush Full-Paddle on saadaval Salon+ salongides ja https://www.salon24.eu/ hinnaga 25.90 eur.

Hindeks 7/10

2) Flickable - Citrus How We Do It Luxe Lip Gloss

image

Mis tootega on tegu?

Stiiline ja luksuslik huuleläige! Ilutoode ning moeaksessuaar! Meeli lummava lõhnaga! Ei kleepu! Uskumatu niisutus ja läige!
Luksuslik, ühtlaselt pehme tekstuur, mis ei kleepu: huuleläikes sisalduv kõrgtehnoloogiliselt toimiv unikaalne savi-geel tagab enneolematu mittekleepuva huuleläike tekstuuri.
Pehmus: avokaadoõli taastab vajaliku lipiidide taseme, muutes huuled pehmeks.
Niisutus: Vitamiin E hooldab ja parandab huuli, tagades seejuures huuli taas-elustava niisutuse.
Sädelus ja läige: lihvitud mitmetahulised kristallid ning pärlikesed annavad parima kvaliteediga sädeluse ja läike.
Võrratu värv: kõrgelt kontsentreeritud pigmendid tagavad võrratu ja äärmiselt hea püsivusega värvi.
Volüüm: ainult looduslikke koostisosasid sisaldav Cool Act® muudab huuled kaunilt volüümikaks, stimuleerides närviretseptoreid ning vereringet ja tekitades meeldivalt jahutava tunde huultel.
Pilkupüüdev, patenteeritud pakend: unikaalne ja innovaatiline pulgakommi kujuga huuleläike pakend võitis 2014. aastal maineka HBA Global rahvusvahelise pakendi disaini auhinna eksklusiivkosmeetika kategoorias. Silmapaistev tootepakend ja mugav kasutada aplikaator! Stiilne moeaksessuaar kaunistama iga naist!
No vauu! Välja näeb see huuleläige küll eriti äge ja tütarlapselik. Hea meelega kannan sellist aksessuaari oma kotis, et teistes elevust tekitada. Küll aga on huuleläike hind minu arvates ka päris tubli, et sellise raha eest ootaksin ma peale hea disaini ka midagi enamat, kuid eks näis, kas Flickable huuleläige suudab seda pakkuda.
image

Minu valitud tooniks sai Citrus How We Do It, see on õrnalt virsikukarva ning seetõttu ei ole selle pigment väga tugev. Pigem on see rohkem huulte turgutaja ning läike andja. Minule meeldib kanda seda huuleläiget koos huulepulgaga, mis on samuti virsikukarva tooniga - imeline kooslus! Lisaks särab see huultel tõepoolest imekaunilt ning selgesti on näha pisikesi kristallikesi huultel.

Huulepulga aplikaator on päris mõnna, kuid minu arvates võiks natukene suurem olla, sest sellisele tillule ei mahu eriti palju läiget peale.
image

Huultele kandes on kohe tunda, kuidas see õrnalt kipitama hakkab ning see peaks olema toime, mis peaks huuli veidike lopsakamaks muutma. Ei oska öelda, kas nii see on, aga häiriv tunne see küll pole. Lisaks on tunda imehead tsitrusemaitset ning ka meeldivat lõhna.
Mis puutub aga huuleläigete kohutaivamasse omadusse ehk teisisõnu kleepuvusse, siis selle toote puhul õnneks seda hirmu pole. Tundub huultel täpselt sama pehme nagu tavaline huulepulk. Nii nagu on tootekirjelduses lubatud, siis lisab see huultele pehmust, kuid minu arvates see väga palju ei niisuta, kui siis ainult perioodiks, mil huuleläige on peal. Kui läige on kadunud, siis on huuled pigem kuivad kui niisutatud.
image

Rääkides püsivusest, siis tasuks huuleläige kindlasti kotti panna, sest minul jäi maksimaalseks püsivuseks tunnike. Põhjuseks superhea maitse, mis kohe lausa nurub ennast keelega limpsama ning ka see, et see imendus lausa võluväel huultesse hihihi... :) Flickable huuleläiked on saadaval  viies erinevas värvitoonis Salon+ salongides ning https://www.salon24.eu/ hinnaga 19.90 eur.

Hindeks 8/10


PS! Kui tahaksid oma soovitud tooteid -10% odavamalt saada, siis jaga neid läbi salon24.eu Facebookis! :)

Aitäh armas Salon24.eu!

Ühed mahlased tsitruselised musid teile minu poolt! :)
Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: suviseid uudiseid Salon24.eu'lt