EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Reklaamidest blogis

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem


Hei!

Kuna mul on e-mailile pakkumisi reklaamipaigutusele tulnud, otsustasin sel teemal veidi sõna võtta. Plussiks oleks loomulikult väike lisateenistus. Väike raha ei tee ju kunagi paha?! Seda enam, et see tuleks ju üsna kergelt kätte. Midagi lisaks tegema ei pea ja vaikselt tiksub. Mitte midagi üüratut, aga abiks ikka.

 

Kui asjale teisest küljest, lugeja küljest, läheneda, tulevad pähe teised mõtted. Ma loen päris paljusid blogisid ja pean mainima, et päris tihti mind just reklaam häiribki. Eriti tahvelarvutist ja telefonist lugedes. Ilmselt pole neil seadmetel pop up`i peal? Oli selline nimi jah? Võib-olla saab panna, ma pole asjaga lihtsalt kursis ja ma ei pea seda hetkel ka nii oluliseks.
Telefonis ongi asi eriti hull, siis ei saa alati seda ristikest vajutada ja reklaam katab pool loetavat teksti ära. Nii see blogi lugemine poolikuks/lugemata jääbki.

Samas olen nõus, et kui ikka on väga hea blogi, siis ei sega ka reklaam. Kahjuks pean ma tõdema, et nii head blogi ma veel leidnud pole, kus tervet lehekülge kattev reklaam telefonis lugemist ei sega ja ma olen nõus hoopis reklaami lugema :D Eks see olegi telefoni häda, arvutis saab ka reklaami kiuste huvi pakkuva asja ära lugeda. Aga liikuva inimesena tuleb tihti ette just telefonis lugemist.

Reklaamist teenitav taskuraha pole mulle ka nii oluline kui lugemismugavus. Kirjutan ma ju ikka enda lõbuks ja ei mõelnud ma 4a tagasi blogimist alustades sellega ratsarikkaks saada. Ilmselgelt ma ei teeniks sellega nii või naa kuupalka. Kui teeniks, siis ma ilmselt enam ei mõtleks lugemismugavusele :D Praegu, väikse tegijana, lähenengi olukorrale just lugeja seisukohast.

Muidugi, tasuta asju võtan ma valikuliselt rõõmuga vastu! Nii, et saatke aga :D Ilmselt nendest kirjutamine pole lugejatelegi häiriv. Saab ju lausa valida kas lugeda arvustust või mitte, reklaam hüppaks aga iga postitusega näkku. Mul on praegugi väike reklaam iga postituse lõpus, aga see ei tohiks kedagi väga häirida. See ei tilpne ootamatult ette ja ei hõiva kogu ekraani. Ma vähemalt loodan, et see kedagi ei sega.

Sama teema on nende Hiinast tulnud hilpudega. Kuskilt, äkki Romwe`st, on mulle mitu korda kirjutataud. Aga no tee mis tahad, kohe mitte ei taha et siin hakkaks pea iga teine postitus hilpude reklaam olema. Keda see huvitab?! Kindlasti huvitab, aga mitte sellises tüütavas mahus!

Ei, mul ei ole odavate riiete vastu üldse midagi. Ma ei näe lihtsalt mõtet sellise laadungi riiete jaoks, kuigi mulle riided meeldivad. Isegi väga. Piltide põhjal on võimalik Sheinsidest ja Romwest ka ilusaid asju saada, aga kvaliteedile ei saa ilmselt väga kindel olla. Kuna ruumiga pole priisata, siis pole ju mõtet mingit soga nii palju koju kuhjata, mis ma pärast nendega teen, kui ikka ei sobi? Lisaks ma peaksin endale "tööd" juurde tegema ja kõik üles pildistama. Tänan ei!

Mida teie reklaamist arvate nii lugeja kui ka blogija seisukohast? Millised reklaamid teid segavad ja mis tingimustel olete nõus oma blogis reklaami müüma?

image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Reklaamidest blogis