EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New: Oriflame,Avon & Kardashian Beauty

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei Hei!

I had a package day today! Lot's of good stuff to share!:)  The first package was from Feelunique and i ordered a Kardashian Beauty highlighter.This thing is so small and it looks really shimmery. Will see later on the future how it looks on my skin.

 

image

Next package was from Oriflame and over there i ordered my usual stuff: Illuskin foundation,Giordani Gold Lash Panorama mascara and some new stuff: Giordani Gold black eye liner,tweezers,Tenderly Love perfume sample.So far i like the liner but not the perfume sample.Not my cup of tea.

The final package was from Avon and i got punch of things.Let's start with this Planet Spa Shea butter & chocolate truffle body butter-omg this thing is heaven in a jar! It smells like chocolate pudding or something.I really really wanted to eat it!:) For my hands and nails i got this hand cream Royal Jelly that also smells really good and white matte nail polish.For my legs i got this 3in1 thing that scrubbs and does all kind of other thins to your legs,Foot Works foot scrubb + a free gift-huge pedicure thing.I got a new face mask with tea tree and cucumber and it is the peel off one and i already tried it and it is fricking awsome!:) And last but not least a Mega Effect black eyeliner.

Mul oli täna kerge paki saamise päev!:) Esimene pakk mis kohale jõudis oli Feelunique'st ja tellisin omale Kardashian Beauty sarjast highlighter'i-mul isegi ei tule selle Eesti keelne sõna meelde.Igathes pagana pisike on ja esialgsel proovimisel sillerdas küll kole palju.

Teine pakk tuli Oriflames't ja sealt lisaks oma tava asjadele nagu seda on Illuskin jumestuskreem ja Lash Panorama tuššˇ,tellisin ka mõned uued asjad: Giordani Gold lainer,pintsetid ja Tenderly Love lõhnatestri.Lõhn pole minuarvates midagi erilist ja suurt pudelit ma ei telliks.

Viimane pakk tuli Avonist ja esimene asi sealt on see Aafrika sheavõi ja šokolaadi truffliga kehavõi.Jeerum see kraam on fantastiline!-Lõhnab nagu nats mõru šokolaadi puding või midagi .Nii hea lihtsalt:) Oma kätele ja küünetele sai tellitud seeMesilasema kätekreem ja valge matt küünelakk,mis juba ühtlasi kaunistab mu varbakesi:) Pole paha ütleks ma:) Et jalad ikka suve puhul ilusad püsiks,tellisin ma omale selle 3in1 pediküüri vahendi ja jalakoorija ja lisaks sain ma kingituseks selle ekstra suure jalariivi. Näole aga teepuuõli ja kurgiga näomaski ,see on see kile oma ja see on nii äge.Ma tegelt olen üks kord elus neid kile omi proovinud ja see ei tahtnud kuidagi maha tulla,aga see tuli nagu nalja maha. Lisaks veel üks must lainer,et mul ikka oleks millega oma silmi kaunistada,kuna mul ei ole hetkel niikuinii võimalik oma kooruva näonaha pärast muud kraami kasutada (loe: sattusin liiga hoogu päikese käes),siis tuleb kuidagi oma silmi rõhutada:)

image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Jaanika New: Oriflame,Avon & Kardashian Beauty