EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Argipäevast ja natuke fännidest ka

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna oli tööpäeva tuules ka lapsed vaja lasteaeda toimetada. Olid juba teised päris pikalt kodus olla saanud. Vaatamata eelnevate päevade ebakorrapärasele režiimile laabus asi päris hästi - ärkasid esimese ajamise peale ja panid lipsti riidesse. Peale riietamist tuli Daisy minu juurde sooviga, et ma teda nuusutaksin. Saate aru, ta oli ennast garderoobi õhuvärskendiga üle hõõrunud :D

 

Autos, nagu ikka, mõnda aega jutustasime ja lõpuks lapsed soovisid muusikat. Kuna mul IKKA VEEL autos musamasinat pole, lõin telefonist spotify käima. Kuulasime siis vaheldumisi "koduküla rand"-a (laste lemmik) ja "Rigoletto"t (minu lemmik). Ma vist ei tea ühtegi väikest tüdrukut, kellel "koduküla rand" lemmik pole. Võib-olla peaks oma lapsed ka seda laivis kuulama viima.

Lasteaias on suveajale omaselt laste ümbersättimised. Kristella ja Daisy käivad nüüd ühes rühmas. Hea mugav - ühte rühma viin ja ühest rühmast saan kätte. Kristella muidugi väga vaimustuses polnud.

Peale nelja, kui lastele järgi läksin, oli lastel täielik paanikaosakond: "Miks sa nii vara tulid?" "See pole aus!" "Alati sa tuled nii vara!" "Miks me kauem lasteaias olla ei saanud?" "Nii ebaaus!" Ja kõik see kestis põhimõtteleiselt terve tee koju. Mul lõi juba vererõhk silmist välja.
Siinkohal peaks vist ära mainima, et kui juhtun neile tavapärasest hiljem järgi minema, on sama jama. Ainult et vastupidi. Saa sa siis aru!

Homme lasen lastel ilmselt kodus olla. Kuigi mõtlesin küll, et viin nad lasteaeda ja ise tulen koju :D

Õhtul käisime tädil külas. Olen juba ammu lubanud ta lilli-taimi-põõsaid kaema minna. Rabarbereid sain ka, need olid pea mu käsivarte jämedused. Tundub, et homme läheb küpsetamiseks. Kaks kehva kvaliteediga lemmikpilti ka:

image

Ja teate mis, mul on Facebook`is 400 jälgijat! Ja noh, bloglovinis ja bloggeris on neid ka üksjagu. Nii tore! Mõne jaoks on see nohu, aga mina olen siiralt õnnelik! Mõni fänn on mind südameni liigutanud. Vahel ei oska arvatagi, kes siin lugemas käia võivad ja kui tullakse ütlema, et ta loeb mu blogi ja nii tore on siis ise ka ei suuda uskuda. Mitu korda olen lolli näoga vahtmina jäänud, umbes et "aaa siis". Tegelikult on selline kohmetushetk, et ei oskagi midagi öelda. Mõni lööb kohe nii pahviks, häbelik nagu ma olen :D Te olete kõik nii toredad ja armsad! Ja lisakas tundub, et mul väga mõistlikud ja kõige paremad lugejad üldse, kriitikat polegi (mitte et ma seda ootaks). Kohe mõnus on kirjutada! Ausalt!

Sama nende blogiauhindade jagamisega. Ma ei osanud arvatagi, et mind kuskile nomineeritakse, selline väike tegija nagu ma olen. Muidugi, ma kirjutan rohkem enda lõbustamiseks, aga tore, et keegi siit midagi enda jaoks leiab. Ja kui statistikat vaadata, on siinkäijaid rohkem, kui üldse oleksin ette kujutanud. Armsad olete! :)

image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Argipäevast ja natuke fännidest ka