EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Miks mulle ei meeldi "meeste asju" ajada!

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

"Meeste asjade" all pean ma silmas eelkõige masinatega seotud poode ja teenindusasutusi. Vahel ka ehituspoode, kui sealt on parasjagu miskit spetsiifilist tarvis. Midagi sellist, millest mul pole halli aimugi. Või kui ongi mingit aimu, siis on mul asjast totaalselt vale arusaam, või ma teen end muud moodi lolliks.

 

Lisaks vastuvõtt. Vahel vaadatakse pilguga umbes "mida SEE siit tahab" või piieldakse nii pikalt, et tuleb täpselt selline tunne, nagu sa oleks ihualasti letti astunud või halvimal juhul on sul lihtsalt valgeid pükse kandes päevad hakanud.

Samas ei saa üldistada, paljudes kohtades suudetakse ka naist kohelda nagu inimest. Aga noh, siis ma suudan üldjoontes endale ise ämbritäie vett kaela tõmmata. Eks see tuleneb sellest, et ma tahan kohale minnes täpselt teada mida, miks ja milleks, mitte küsimuste peale blondinäoga õlgu kehitada või öelda: "oot, ma helistan üle!" Üldiselt ma tahan  võimalikult tark välja paista :D Aga noh, mis seal salata, elu on näidanud, et paraku see ei õnnestu :D

Autopoodides käimine on juba seetõttu segane, et ma ei tea kunagi täpselt öelda automarki. Minu jaoks on automark nii ebaoluline ja teise järguline. Kellel seda vaja on? Aga nii palju ma olen õppinud, et tean, et puhtalt autovärvist ei piisa õige mootorivaruosa saamiseks. Alati tuleb auto dokumente kaasas kanda!

Ehituspoodides ka asi alati ludinal ei lähe. Kord oli Timmol mingit asja vaja. Ma isegi ei mäleta mis see oli, aga tundus üsna imeasi olevat. Terve Decora aeti minu nõudmiste peale jalule ja lõpuks tuli välja, et täpselt sellist asja pole olemaski! Saate aru, pole olemaski!? Noh Timmo muidugi oli selle võimalusega arvestanud aga mulle ei kõssanudki - las loll nõuab! :D

Täna oli jälle see päev, kui oli vaja üht teist "meeste" valdkonnast korda ajada. Tegelikult on nii, et kui mina juhtumisi vahel harva satun asustatud kohta, siis on Timmol ALATI midagi vaja. A-L-A-T-I ! ! Mitte, et ma Timmot aidata ei tahaks! Tahan küll! Aga mitte nii tihti! :D

Timmo teadis et ma Viljandisse lähen ja eks selle tarvis ta oligi kaks ratast auto pagasnikusse pannud. Varsti sain talt kõne, et ma vaataks, mis suurus neil peal on. Oleks vaja uusi rehve ja uued rehvid velgedele ka peale panna. Ise ta läks Tallinna ja no teate küll, ega peallinnas selliseid võimalusi pole! :D
Ütles mulle poe nime ja "osta sealt uued rehvid ja lase ära vahetada!"
No kui raske see ikka saab olla, seda enam, et ma sain aru, et kõik saan ühes kohas jonksu ajada.

Navigeerisin end kohale ja ütlesin mis ma soovin: uusi rehve ja rehvivahetust. Mõõdeti mind pika pilguga ja öeldi et nemad ei pidavat rehve vahetama. Helistasin Timmole, et äkki olen ikka vales poes, nemad siin rehve ei vaheta. Timmo: "muidugi ei vaheta, need lased mujal ümber tõsta!"
Meil on vahel kommunikatsiooni probleemid. Täna siis jälle. Mis siis ikka, võtsin ainult rehvid. Küsis veel mitu korda, et ega õhkkumme ei taha, vaatas küll sellise näoga, et äkki helistad üle :D

Läksin kogu kupatusega rehvivahetuspunkti. Rahvast Mehi oli palju. Ootasin leti ääres kunas mõni teenindaja tuleb. Ootasin veel. Lõpuks üks mees tuleb pooljoostes väljast sisse ja peatub minu juures: "Tere!" (ülisõbralikult!)
Mina: "Tere! Mul oleks vaja rehve vahetada!" Asusin kohe profesionaalselt asja kallale ja ei öelnudki kumme :D
Mees naeratab ja lõpuks ütleb: "Jah, aga ma ei tööta siin!"
Mina naerdes: "Aa, olgu! Ma siis ootan edasi!"
Seesama mees sammu võrra mulle lähemale astudes: "Aga te olete väga ilus! Kohe väga-väga!"
Tänasin teda kaks sammu eemale astudes.

Ootasin endiselt teenindajat. Võõras mees seisis tükk aega minu kõrval ja tahtis vist jutule saada. Mul polnud temga millestki rääkida, mul oli vaja rehvid ära vahetada!

Vahepeal oli ruumi mitu meest juurde siginenud. Mulle tundusid nad küll rehvivahetajana aga enam ma ei julgenud kelleltki midagi küsida. Seisin ja ootasin teenindusleti ääres. Ühe mehe (ilmselt kliendi) käest küsiti midagi rehvivahetuse kohta. Mulle tundus, et neile tundus, et ma olen mõne mehega kaasas ja vahin seal niisama:D Lõpuks kui üks mees istus teenindaja toolile sain ka oma rehvid vahetusse saata.

Seni, kuni minu rehve vahetati, ootasin garaaži ees. Järsku märkan, et üks mees teeb telefoniga pilte. Ja ILMSELGELT pildistas ta oma uhket maasturit, mis seisis minust 5-6 sammu kaugusel ja ta oleks saanud seda ka teisest küljest pildistada, nii, et mina peale poleks jäänud. See selleks, mees oli venelane ja ma kõndisin ise pildilt minema. Hiljem istus sama mees tükkmaad tagasihoidlikumas masinas ja libistas sõrmega aktiivselt oma telefoniekraanil. Ei tea kas pani pildi instasse ka? :D
Samas, mis ma siin ikka unistan :D Võib-olla ta tegigi garaažidest pilte ja mina jäin mitte tahtlikult pildile, nagu need virnas olevad mitte midagi ütlevad rehvidki.

Ma näen et jutt on pikaks läinud, aitab küll :D

Aga kirjutage teie, kuidas teil "meeste asjade" ajamisega laabub? Kas sekeldusteta või mõningase piinlikuse ja huumoriga? 
Loeks kohe suure huviga teiste naiste kogemusi! :)


image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Miks mulle ei meeldi "meeste asju" ajada!