EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: suveks Rapuntsliks bambuseekstraktiga juuksehooldussarja abil!

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Te ju teate, minu lugusid sellest, kuidas ma olen üritanud oma juukseid kasvatada. Õnneks pole need tühjad üritamised vaid kõigest on olnud ka kasu ning mul on hea meel, et ma olen nüüdseks proovinud tooteid, millest on taaskord kasu olnud.
Tegimist on brändiga, mis kannab nime Linea Natura ning pärineb Itaaliast, nüüd on need jõudnud ka Eestisse! :)


Kellel tekkis juba kohe huvi, siis siin on nende Facebookileht (millel tasub kindlasti silma peal hoida, sest häid pakkumisi on seal pidevalt näiteks Elina ja Stigi eduka esinemise puhul eurovisoonil oli allahindlus kogu kaubale -5 eurot) https://www.facebook.com/pages/Linea-Natura-juuksehooldustooted/
Koos müüjatega jõudsime järeldusele, et minu juuksed vajavad just taimse platsenta ning bambuseekstraktiga hooldussarja stressis juustele, küll aga on veel olemas teisi tootekomplekte: siidiproteiiniga õrnadele ja kahjustatud juustele, mesilaspiimaga kuivadele ja tundlikutele juustele, linaseemneõliga sari keemiliselt töödeldud juustele, antibakteriaalne kõõmavastane sari, juuste väljalangemisvastane ravikomplekt.
Mina räägin teile aga bambusesarjast, mille valisin just eelkõige selle tõttu, et juuste kasv oli pidurdunud ning selle põhjal eeldasin, et stressivastane sari peaks minu juustele mõjuma "antidepressandina", et anda hoogu kasvamiseks :)

Linea Natura taimse platsenta ning bambuseekstraktiga sari stressis juustele 

image

Enne räägin eraldi kõikidest komplekti kuuluvatest toodetest (šampoon, mask ja ampullid) ning arvustuste lõpus teen kokkuvõtte oma kuurist.

Mis toodetega on tegu?
Igapäevaseks kasutamiseks sobiv sari kõikidele juuksetüüpidele, kuid eelkõige stressis ja kahjustatud juustele. Taimne platsenta koosneb 100% looduslikest taimsetest ekstraktidest ja on bioaktiivsete ainete ladu. On tuntud oma toitva ja tugevdava toime poolest, aitab juukseid kaitsta väliste keskkonnamõjude eest ja samas pidurdab juuste väljalangemist. Taimne platsenta parandab ka peanaha niiskustasakaalu ja juuste elastsust. Bambusekstrakt sisaldab polüsahhariide, aminohappeid, vitamiine ja mineraalsoolasid. Ekstrakt aitab niisutada juukseid seestpoolt. Lisaks on toodetes kasutatud E-vitamiini, mis annab juustele loomuliku läike, kaitseb peanahka ja juukseid. Aeglustab oksüdeerimisprotsesse, toidab juukseid otstest juurteni.

1) Šampoon (500ml)

image

Kuna ma kasutan šampoone ainult peanahal ning juuksejuurtel, siis on see kogus minu jaoks üüratu ning peale kuuri on mul otsas vaid natuke üle pudelikaela ning miks see nii on? Põhjuseks see, et kuna toode vahutab päris hästi, siis ei kulu seda üldse palju. Lisaks šampooni imelisele koostisele on see piisavalt vedel, kuid samas pole liiga paks ja rammus, et seda lausa lahjendama peaks. 

image

Šampoonil on helesinine värvus ning sellel on imehea lõhn. Ilmselt annab lõhna bambuseekstrakt, aga kuna ma pole iial bambust nuusutada saanud ning veelvähem kokku puutunud selle ekstraktiga, siis ei oska ma öelda, kas lõhn on 1-1le või mitte, kuid minule see lõhn meeldib väga.

Mis puutub aga šampooni omadustesse, siis on see suhteliselt sügavpuhastav, eemaldab kergelt mustuse ning ka kõik viimistlusvahendite jäägid. Juuksejuured saavad väga hästi ettevalmistatud ampullideks ning peanahk püsib puhtana mitmeid päevi. Lisaks aitab see ka juurtele anda volüümi ning juuksed tunduvad kohevamad.

Hind eraldi ostes 15.00 eur

Hindeks 8/10


2) Juuksekreem (500ml)
image

Selle nimi on küll juuksekreem, aga minule on kuidagi keelepärasem palsam või mask, seega ma loodan, et andestate mulle selle, et seda palsamiks või maskiks kutsun :)

Palsam on oma lõhnalt natukene õrnem šampoonilõhnast, kuid selle lõhn meeldib mulle isegi veel rohkem ning positiivne on see, et peale pesu on tunda just eelkõige palsami lõhna. Värvuselt on see samuti šampooniga sarnane - kergelt rohekassinine.

Palsami koostis on paks ja vägagi kreemjas (sealt ka nimetus juuksekreem), kuid see ei takista toote kandmist juustesse. Mina jagasin juuksed kaheks salguks ning mõlemale salgule kandsin pähklisuuruse koguse toodet. Seejärel kammisin ka juuksed Tangle Teezeriga läbi veendumaks, et toitev palsam jõuaks ikka iga juuksekarvani. 

image

Minu arvates on juuksekreem on kogu komplekti juures see, mille tulemusi on märgata koheselt peale pesu. Miks?

1) Juukseid on peale kasutamist nii nii lihtne kammida.

2) Juuksed on palju pehmemad kui varem ning kergelt ka kohevamad.

3) Juustele tekib peale nagu "kaitsekiht", mis jätab tulemused püsima mitmeks päevaks.

Palsami kasutusaeg on kasutaja enda määrata, purgile on kirjutatud, et seda tuleks peas hoida kas palsamina paar minutit või maskina 15-20 minutit. Mina olen proovinud nii üht kui teist ja võin julgelt öelda, et suurt vahet sisse ei tulnud. Tavaliselt hoidsin toodet peas 5-7 minutit, maski tegemisel 20 minutit. Väikene vahe tuli küll sisse juuste pehmuse osas, kuid sellest maskitamist võiks kuuri jooksul teha umbes 2x, igapäevasel kasutamisel piisab ka paarist minutist, et see pehmuselaks kätte saada :)

Hind eraldi ostes 15.00 eur

Hindeks 9/10

3) Intensiivhoolduse ampullid (12 x 12ml)
image

Tuleb tõdeda, et minus oli enne ampullide proovimist kerge hirm. Placent Activi ampullid olid minu jaoks suur pettumus ja peale nende kasutamist olin ma tõeline kõõmapea. Õnneks on need ampullid palju palju mõistlikumad ja selliste probleemidega kokkupuuteid ei olnud.

Ampulli sees on vedelik, mis on samuti kerge lõhnaga nagu kaks eelmist toodet. Ampullis on 12ml hooldusvedelikku ning tuleb tõdeda, et seda on ikka päris tubli kogus. Mina kandsin seda ümberringi juuksepiirile, tõmbasin mitmeid erinevaid lahke kuid lõppkokkuvõttes oli ikka mure, kuhu ülejäänud vedelik panna. Seda on tõesti väga palju ning kindlasti ei pea muretsema selle üle, et seda peaks puudu jääma.

image

Mina pooldaksin aga seda, et ampullid oleksid taassuletava korgiga. Esiteks juba seetõttu, et kui vedelikku peaks üle jääma, siis saaks ülejääke säilitada kui ka see tõttu, et minu arvates on selline ampullide lahti krõpsutamine (nagu praegusel kujul) natukene ebamugav. Nimelt tuleb ots pealt ära murda käterätiku abil. See peab olema just mõõdukas krõps, sest kaks korda juhtus mul lausa nii, et pealmine osa murdus mu rammusate (:D) käte vahel kildudeks ning killud jäid käterätikusse kinni ja see väljakloppimine oli päris tüütu. 

Kui aga see probleem seljatatud, siis pole midagi muud, kui seerum omale pähe tupsutada, mina kandsin seda alati rätikukuivadesse juustesse. 

Intensiivhoolduse ampullide hind eraldi ostes 18.00 eur

Hindeks 7/10

Kui rääkida aga tervest kuurist korraga, siis minul läks see 6 nädalat imekiiresti. Kuus nädalat just seetõttu, et tegin hooldust 2x nädalas. Mida ma kohe märkasin oli see, et juuste kvaliteet oli juba katsudes muutunud palju paremaks. Juurde oli tekkinud palju uusi beebijuukseid, seega on neil tõesti toime soodustada juuste tihenemist. Mis puudutab aga kasvu, siis erilist vau efekti minul ei tekitanud. Juuste kasv oli küll tsipakene kiirem, aga oleksin ehk oodanud veidikene rohkemat. See-eest oli see korralik restart juustele ning ma loodan, et nende stressiperiood on nüüdseks tänu nendele toodetele möödas ning loodan, et kuum suvi neile liiga ei tee. Juuksekreemi ja šampooni kasutamist jätkan kindlasti ka edasi ning vajadusel teen mõne aja pärast uue ampullikuuri, ehk on siis näha kasvus suuremaid muutusi. Kogu perioodi juuksevärvi väljakasv oli umbes 5 cm.

PS! Toodetest puuduvad silikoonid ja parabeenid! :)

image

Mina nimetaksin seda tootesarja juuste elustamiseks mõeldud tootesarjaks, sest juustele tuli tagasi läige ja elujõud, juuksekarv on juurest palju tugevam ja uued pisikesed juuksekarvakesed on kiired tulema :)

hinnaga 40.00 eur.

Hindeks 8/10

Ja üks eilne vahva juuksepilt ka teile veel siia lõppu - uhh ma jumaldan oma juukseid!!! :)

image

Nüüd algab minu sõit Tallinnasse, sest blogiauhinnad ootavad! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: suveks Rapuntsliks bambuseekstraktiga juuksehooldussarja abil!