EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Üks kodukootud, südantsoojendav ja pisarateni liigutav aaretejaht

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuna eile õhtul oli Kristol jalgpalli trenn, siis mina otsustasin Leenuga õhtusöögile seniks minna. Koju pidime jõudma ühel ajal. Tulen ma koju ja keda ei ole.. Kristot! Ainus mis mind laua peal ootas oli see pisike kirjake. Oh, mulle meeldivad üllatused! Mulle meeldivad mõistatused!

 

image

Mul on ikka niiiiiii vinge mees, et ma ei jõua ilmselt seda kõike kunagi siin blogis edasi anda! Aitäh, aitäh, aitäh kallis, et oled minu vastu nii hea!

Mõtlesin jagada Teiega neid pisikesi geniaalseid juhtnööre. Kes suudab ära arvata mis asukohtadega tegu oli?

image image

Viimane oli eriti geniaalne idee! Tõttasin siis sügavkülma juurde ja mind ootas täpselt selline pisike pits. Kõige naljakam selle juures oli see, et pisikesse kilekotti oli pandud siis järgmine vihje. Kilekott oli kõvasti teibiga kinni pandud ja see siis omaokrda pitsi asetatud ja jäätuma jäetud. Sulatasin pitsi ülesse ja hakkasin siis teipi lahti nokkima. See oli ikka tükk tegemist! Sain selle kirjakese siis lõpuks kätte ja guess what.. See oli kaa ikkagi jääs! Vot seda oli raske niimoodi ülesse sulatada, et vihje kahjustada ei saaks. 

image image

See oligi siis viimane vihje. Voodi kõrval oleva fotoraami taga oli üks ümbrik..

image

Selle sees oli peidus minu elu kõige esimene armastuskiri. See oli peaaegu 2 A4 pikk. VAU! Ma olen siiani sõnatu! See oli niii liigutav, nii siiras nii ilus! 

Vot see on mees kellega ma tahan küll terve oma ülejäänud elu koos veeta!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Üks kodukootud, südantsoojendav ja pisarateni liigutav aaretejaht