EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

5 ilunippi, mis ma internetist kasutusele olen võtnud

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kui uurisin, milliseid postitusi te kõige meelsamini loeksite, pakkusite hästi tihti ka, et erinevad ilunipid pakuksid huvi. Nende nippidega on nii, et need imbuvad märkamatult su igapäevasesse rutiini ja harjud nendega nii ära, et ega ei saagi enam ise aru, et need nipid on. :) Ma ikka tükk aega nuputasin, et millised on need väikesed tegevused, millest mul enne ilublogiga alustamist aimu ei olnud ja mis mulle erinevatest blogidest, youtube videotest või veebiajakirjadest külge on jäänud. Eks ilunippe ja soovitusi ole kõik need kanalid paksult täis, enamusi neist teame kõik ja ei olegi neid mõtet sajandat korda üle korrata. Ega ma arvagi, et alljärgnevad on midagi uut ja ennekuulmatut, aga need on need nipid, mis olid minu poolt veel mõnda aega tagasi täiesti kasutamata.

 

image
image

Ehk te teate seda nippi kõik, ega näe pehmete meigipliiatsite teritamisega sellist vaeva, nagu mina kunagi. Täiesti võimatu oli kreemjaid silma/kulmu/huulepliiatseid teravaks saada, süsi jäi teritaja külge ja kui lõpuks õnnestuski noaga natuke otsa nüsida nägi pliiats nii õudne välja, et ei tahtnud seda isegi kasutada, veel vähem teiste juuresolekul meigikotist välja võtta. Aga jaa, nipp seisnebki selles, et enne teritama asumist pista pliiats sügavkülma. Nii umbes poole tunni pärast on see muutunud kivikõvaks ja saad seda teritada kui tavalist joonistamiseks mõeldud pliiatsit.
image
image  

Kui ma varem valasin pead pestes šampooni peopessa ikka kohe mõnuga, siis nüüd tean, et tegelikult tegin enda juustele halba. Liiga palju šampooni korraga võib muuta juuksed kuivaks ja säbruliseks. Paras kogus on nii umbes teelusikatäis. Juuste pikkus ei mängi siin erilist rolli, sest šampoonitame ju ainult peanahka ja see meil kõigil enam vähem samas mõõdus. Kui tundub, et nii vähene šampoon pead puhtaks ei pese, ei vahuta või ei saa seda ilusti laiali ajada, tuleks enne šampoonitamist juukseid korralikult märjaks teha, ikka nii paar minutit kohe lasta veel juustesse imbuda.
Aja šampoon enne käte vahel laiali, alles siis jaota peanahale, masseeri vahule ja loputa välja. Juukseid endid ei ole vaja nühkida, need saavad loputamise ajal ise puhtaks. Ok, nüüd ma juba õpetan juukseid pesema, aga kuna ma ise tegin asja täitsa valesti, valades hunniku šampooni plärtsti ühte kohta, juuksed endal alles poolkuivad ja imestasin, et miks ei vahuta ja juuksed on peale pesu imelikud, siis mõtlesin, et panen kirja. Muidugi, kui juuksed on väga mustad tuleb pesta kaks korda.
image image

See nipp on neile, kes armastavad eriti dramaatilisi ripsmeid. Kindlasti ei pea nüüd poodi jooksma tušše kokku ostma, aga kui sul on koju kogenenud mitu erineva eesmärgiga tušši, proovi neid kasutada koos. Enamasti annab parema tulemuse, kui kasutad enne pikendavat ja siis tihendavat tušši, aga proovi nii ja naa, ehk töötavad sinu tušid teises järjekorras hoopis paremini. Nii saab ära kasutada ka need ripsmetušid, mis muidu ehk kasutuna seisavad, sest ei avalda üksi pealekantuna erilist muljet.
image
image

Kui ma varem arvasin, et jumestuskreem peab peitma kõik nahavead ja et saavutada korralik katvus, tuleb peale kanda ikka kohe korralik kiht või lausa kaks ning seda üle terve näo, siis suuresti tänu Lisa Eldridge´i Youtube videotele sain aru, et jumestuskreem on tarvilik nahatooni ühtlustamiseks ja edasi tuleb tegutseda juba peitekreemidega. No ja tõesti, tulemus on ikka kordades kenam ja loomulikum.
image

Kannan niiske meigišvammiga või jumestuskreemi pintsliga nii umbes hernetera suuruse tilga kreemi üle kogu näo ja edasi toimetan peitekreemiga, mitte ei krohvi kogu nägu kuni peeglist vaatab vastu imelikult kortsus mask. :D Sest no jaa, paks jumestuskreemi kiht toob minu meelest välja nii kortsud, ketenduse ja kõik muu, mida tegelikult varjata tahaks.
Aga vaadake ise seda Lisa videot, olen kindel, et järgmine kord pumpate jumestuskreemi pudelist välja vähemasti poole vähem. Video on küll aknelise naha jumestamisest, aga sama meetod töötab kõikide peal, lihtsalt vaeva ja aega kulub vähem. :)  



image

Paljud teist ehk teavad ilma pikemalt mõtlemata ja uurimatagi, milline on teie naha alatoon ja millised värvid teile sobivad. Kes aga ei tea ja murrab pead, miks sõbranna näeb oma tuhkblondide juustega särav välja, aga sinu muudavad sama tooni värvitud juuksed näost imelikult kollakaks ja väsinuks, siis lihtne nipp teada saamaks, kas kuulud sooja või külma nahatooniliste hulka, on uurida randme siseküljel läbi naha kumavaid veene. Seda võiks teha päevasel ajal, sest kollakas lambivalgus moonutab värve. Kui veenid on sul pigem sinakad-lillakad on sinu naha alatoon külm, kui rohekad, kuulud sooja nahatooniliste hulka. Kui õige toon teada, on palju lihtsam valida nii juuksevärvi, riideid kui meiki. Lihtne reegel ütleb, et sooja alatooniga nahaga inimestele sobivad soojad, kuldsed toonid. Juustes siis näiteks meeblond, kastan- või kuldpruun. Külma nahatooniga lähevad kokku sinaka-lillaka varjundiga värvid, näiteks tuhkblond või sinakasmust. Ka sobivad esimesele kindlasti paremini kullatooni ehted, teisele jälle hõbedased. Kui keegi nüüd ütleb, et talle sobivad mõlemad, siis on võimalik, et sinu naha alatoon on neutraalne. Veenide värv on sellise alatooni puhul samuti vahepealne, ei saagi aru, kas on pigem rohelised või on sinised. Üldiselt soovitatakse sellele tüübile pigem soojemaid toone kasutada. 
image

Mina olin juba enne selle nipi kohta lugemist kindel, et kuulun külmatooniliste hulka, sest minu nahk on roosakas ja kuld ning soojades toonides riided ei sobi mulle absoluutselt. Ja mul oli täitsa õigus, veenid on mul sinised, mis sinised, isegi lillakad võiks öelda. Aga juuksed on mul küll täiesti valet tooni pähe pandud. Iseenesest värv on küll külm, no selline porine kartulikoore toon, aga tugeva kuldse läikega. Kui ma enda juukseid tükk aega ei värvi, hakkab see kuld kulunud juuksevärvi alt välja paistma ja minu meelest muudab see mu täiesti näost tuhmiks ja halliks. Aga niipea, kui ma värvin juuksed külma šokolaadiga üle, olen kohe palju säravam ja jume muutub värskemaks. No mulle igatahes tundub nii.
Just juuksevärvi valides on sellest nipist eriliselt palju kasu, eriti, kui plaan ette võtta drastiline värvimuutus. Mõned väidavad - mulle ei sobi blond pea absoluutselt. Sobib küll, oled lihtsalt juuksed vale alatooniga värvinud. Sooja-kollaka nahatooniga vali kuldne-, mee- või maasikablond, külma-roosaka naha puhul sobivad plaatina-, tuhk - ja liivakarva blond. Nii et, kes mattis peale esimest katsetus plaani lõbusamat elu elada (ehk siis blondiks muutuda) maha, tehke uus katse - uskuge, igaühe jaoks on see õige blond poes/juuksuri juures olemas! :)

.image
On mõni neist nippidest teie poolt kasutuses? 
On mõni selline, millest ei olnud enne aimu?


image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin 5 ilunippi, mis ma internetist kasutusele olen võtnud