EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Stenders Wild Rose Skincare + Giveaway

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Maikuu alguses sain Stenders Eestilt paki kolme uue “Metsik Roos” sarja kuuluva näohooldustootega: mitsellaarvesi, meigieemaldusvahend ning näogeel. Sarja kuulub 9 erinevat toodet ning neid ühendab kaks märksõna: niisutav ja metsik roos. Oma kuivast näonahast olen väga palju kirjutanud, seega asusin põnevusega testima kahte toodet: oma elu esimest (!) mitsellaarvett ning meigieemaldusvahendit. Kas need läbisid mu kuiva naha karmi testi?


***
In the beginning of May I received a beautiful gift from Stenders Estonia with three full size products from new “Wild Rose” skin care range. There are 9 different products in this line. As the range is based on deep moisturizing ingredients, I was more than happy to put them to test on my dry skin. Did they pass it, what you think?

Stenders cosmetics moisturizing skin care range "Wild Rose"

Stenders Micellar Water “Wild Rose” (link)

Minu elu esimene (!) mitsellaarvesi! No ausõna, varem pole mulle ühtegi sellist kätte sattunud. Aga seda põnevam mul katsetada oli!
Kodulehel lubatakse, et tegu on kolmekordse toimega toniseeriva näoveega, mis puhastab efektiivselt näo igapäevasest mustusest ja kosmeetikajääkidest ning niisutab-värskendab nahka. Sisaldab metsiku roosi õige- ja juureekstrakti, kummeliekstrakti ning hüdrolüüsitus kollageeni, mis peaks hoolitsema naha niiskustaseme säilitamise eest.
Minu muljed siis sellised:

Väga kift pudel. Uudne pumbasüsteem, mida ma pole varem näinud, on küll hea, kuid sellega peab omamoodi ettevaatlik olema, sest see kipub pisut üle pritsima. Ja iga kasutamise järgselt on mul ikka mõned piisad peeglil :) Toode lõhnab roosiselt ja tugevamalt kui meigieemaldusvahend (vt järgmist lõiku), kuid mulle see lõhn meeldib ja sobib; Meigi eemaldab minu hinnangul kiiremini ja efektiivsemalt kui selleks ette nähtud meigieemaldusvahend ise (vt järgmist lõiku); Silma sattudes hakkas kipitama, sest pole ikka vist päris silmameigi eemaldamiseks mõeldud; Koostis tundub olevat säilitusainete- ja mineraalõlide vaba, mis on väga positiivne; Kuiva naha testi ei läbinud. Nahk kiskus peale kasutamist ja appi tuli Vestige Verdant näoõli.

Kuna ma pole elus ühtegi teist mitsellaarvett kasutanud, siis on keeruline hinnata kui hea või väga hea see on. Ütleme nii, et selle hinna eest (12,90€) on toodet küll ja veel, kuid minu kuiva naha ei olnud see toode kahjuks piisavalt niisutav.

***

The very first (!) micellar water (link) in my life! Really, I haven´t had a chance to buy or try any micellar water before. But the more interest I had in testing of Stenders micellar water, which promised to be deeply moisturizing! And here is my story about it:

Beautiful and functional bottle. Haven´t seen that kind of functional pump system before. It was very convenient to use except the fact that it splashed out sometimes. So you should be little bit careful of using it, but in other hand, who cares – it cleans the surfaces as well if some drops fall down :) The scent is recognizable rosy and stronger than makeup remover (read the next chapter) has. But I liked the scent, so it was fine for me; It cleaned my make-up even more faster and effectively than the special makeup remover from this range (read the next chapter); It made my eyes itchy, so if you´re eyes are rather sensitive, don´t use it for removing your eye makeup; Ingredients list seems to be free of mineral oils and parabens, which is very positive; Sadly, it didn´t pass my dry skin test… My skin felt quite dry after using it and I immediately needed the help of my Vestige Verdant face oil.

As I haven´t used any other micellar water before, it´s quite hard to evaluate, was it good or very good. So I think you get quite a lot of product for that price (13,90€, NB: prices in international and Estonian pages are different, don´t know why), but still – I have to look for something more moisturizing than this product. 

Stenders Micellar Water from "Wild Rose" skin care range

Stenders Micellar Water "Wild Rose" innovative pump system

Stenders Eye And Lip Makeup Remover “Wild Rose” (link)

Kodulehel lubatakse, et “Meigieemaldusvahend on nahka rahustavning eemaldab õrnalt isegi veekindla kosmeetika. Toode on rikastatud metsiku roosi õie- ja juureekstraktiga, mis niisutab ja pehmendab nahka; kummeliekstrakt aga rahustab ning muudab naha pehmeks.”
Minu muljed tootest siis sellised:

Pudelit enam ei kiida, kuid see on ikkagi väga äge :) Lõhn on mõnusalt roosine ja õrnem kui mitsellaarveel; Toodet kulub üllatavalt palju – ca 3 nädalaga on mul pea pool pudelikesest otsas…; Eelmisest punktist võite juba järeldada, et minu hinnangul ei eemalda ta meiki nii efektiivselt kui mitsellaarvesi. See käib eeskätt ripsmetušši kohta, millega ta ei saanud pooltki nii kiiresti hakkama kui mitsellaarvesi; aga ka muu meigi kohta; Silmameigi eemaldamisel on aga silmadele sõbralik, kipitama neid ei pane; Koostis tundub olevat mineraalõlide- ja säilitusainetevaba, jällegi väga positiivne; Kuiva naha test – kahjuks ei läbinud. Sarnaselt mitsellaarveele pani mu naha kuivusest kiskuma ja näoõli järgi haarama.

***

It´s promised on the web page that this is a soothing cleanser (link) that gently, yet carefully removes all, even the waterproof makeup and moisturizes the skin. It´s enriched with wild rose flower and root extracts, plus camomile extract.
And my thoughts about it are here:

Bottle – I won´t go through it again, but it´s still cool :) Nice rosy scent, which is little bit lighter than micellar wate has; It doesn´t remove the makeup so effective and fast as micellar water does in my opinion. It takes a little bit more time and effort to remove the mascara (not waterproof) compared to micellar water, but it goes for other makeup as well; So the waste of product is much bigger, I have used it 3 weeks now and half of the bottle is gone… It´s gente against eyes, it doesn´t make them itchy; Ingredients list seems to be free of mineral oils and parabens, which is great; Dry skin test – sorry, didn´t pass. After using it I felt that my skin is very dry and I desperately needed the moisturizing face oil.

The price is still good – 12,90€, and you´ll a get fair product for that. 

Stenders Eye and Lip makeup remover from "Wild Rose" skin care range

Kolmanda kingitud toote – Metsiku Roosi niisutava näogeeli (link) koos kreemitestritega kingin aga ühele teist :) Võitmiseks jäta siia postituse alla oma kommentaar, ole mu blogi jälgija Bloglovinis (link) ja Instagramis (link) ning juba pühapäeval (14.05) loosin ühe võitja välja, kellele paki saadan. Nii lihtne see ongi :) Ilusat kevadet!

***

I received a third product as well – the Hydrating Facial Gel Wild Rose (link) and together with creme testers I will give it out to someone of you :)
For winning please leave a comment below this post and be my follower on Bloglovin (link) and Instagram (link). Already on Sunday I will pick out one winner and send this beautiful product to you! So simple it is :) Have a nice Spring!

Stenders Hydrating Facial Gel   from "Wild Rose" skin care range

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Review: Stenders Wild Rose Skincare + Giveaway