EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New handbag? Yes,please!

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei,Hei!

 

image

I wasn't planning to get a new bag,although my old one was already kinda worn out ,but it was still pretty wearable.Yesterday when i was on my local store,i was cruisin down the isles,when i noticed this gorgeous bag.It was love on the first sight! I mean c'mon! It is light pink inside and   has stud looking texture and it is huge!:) It fits all my suff and did i mention that the pink inside material is soft,like really soft. It has four little pockets inside and one outside and one of the pockets inside is purple! How fricken cute!:) The shoulder straps are super comfortable and soft:) The only thing that bothers me a little is that the zipper doesn't close all the way.It leaves these two wholes at both sides and someone could easily put there hand throught there and grab something out. The price was really good -29.99 to 19.99€. I am a happy camper!:)

Mul polnud plaanis omale uut kotti hankida,mu vana Oriflame kott on mind juba mitu head aastat truult teeninud ja ta küll ei näinud enam uus välja aga ei osutunud siiski lagunemis märke.Igatahes,jalutasin mina siis eile Prismas ringi ja silma jäi see kott juba kaugelt,kihutasin siis lähemale ja armastus sündis esimesest silmapilgust.Kott on jube mahukas ja ausalt siis mu vana kott hakkas juba väiksesks jääma,sest mul on ju pool elu kotis kaasas:) Kott on pehmest nahast ja ogade /nagade detailid effekti saamiseks kaunistuseks peal.Ja mis kõige parem-kott on seest heleroosa!!! Heleroosa! Ma jumaldan värvilise sisuga kotte!:) Ja see roosa sisu on veel fliisist-niiiii pehme! Ma lihtsalt embasin seda kotti ja oigasin :) Lisaks sangad on ka ülimugavad ja tugevad. Sees on neli väikest taskut,millest ühe sisemus on lilla! Say whaaaat!?:) Ja pisike küljetasku välisküljel.Ainuke asi mis mind natuke häirb on see,et lukk ei käi otsast lõpuni kinni vaid ainult keskelt,seega mõlemasse otsa jääb ava,nii et kellegi käsi mahub sealt vabalt läbi ja hea õnnekorral saab midagi välja tõmmata.Hind alguses oli 29.99 aga kassast läbi tõmmates sai uueks hinnaks 19.99€ ,see tegi mind veel õnnelikumaks!:)

image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Jaanika New handbag? Yes,please!