EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Lastekaitsepäev

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tänaseks oli plaani võetud Lasteakitsepäevast osavõtt. Jätsin lapsed selle tarvis lasteaiast koju, no et saaks võimalikult palju pakutavast osa. Hommik algas kell 8.00 kultuurikeskuses multikate vaatamisega. Tunni pärast liikusime edasi keskväljakule, kus oli ühislaulmine ja soovidega õhupallide taevasse laskmine. Iga laps sai oma soovi õhupalli külge siduda. Kristella soovi ma ei ütle, muidu ei täitu, aga Daisy soovis TALVE!! Ma isegi ei hakka seda soovi kommenteerima :D

 

image
Soovid läksid kirja aadressikaartide peale juhuks kui keegi peaks mõne Eesti lapse soovi välismaalt leidma, saab selle tagasi saata. Enamus soovid peatusid puude otsas :D image
Keskväljakult liiguti edasi noortekeskuse, lasteaia või koolistaadioni juurde, kus olid erinevad mängud ja ettevõtmised. Meie käisime kõik kohad läbi ja üritasime igal pool kaasa lüüa. Õnneks soosis meid ka ilm :)

image
Lõunaks sai lasteaiahoovis pannkooke süüa ja kodu poole hakkasime liikuma ühe ajal. Tegelikult käivad tegevused pea õhtuni, aga lapsed ei jõudnud enam olla. image
Ja Lastekaistepäeva välist juttu ka.
Tegin mõnda aega tagasi oma Ask-i lahti. Kuna avaldati soovi, et võiksin nupukese ka blogisse panna, teen selle nüüd ära (üleval ribal, Insta kõrval). Esialgu mõtlesin küll, et ei hakka end siin reklaamima...mine sa tea, see Ask tundub ju üsna enesepiinamis riistana olevat (mõne teise aski lugedes järeldan nii).

Eelnevad küsimused, mis mulle esitatud, on kõik normaalsuse piiridesse jäänud, ei usu, et midagi väga hullu ka tulema hakkab. Ka blogis pole mul kriitikat väga olnud, eks jään siis toredatele lugejatele ja küsijatele edasi lootma :) Ja kui ikkagi kopa ette viskab, saan iga aeg selle sulgeda.

image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Lastekaitsepäev