Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!
Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.
Rabarberikeeks
Koostis:
200 g rabarbereid (kooritud ja tükeldatud)
100 g võid
200 g suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
veidi soola
2 muna
315 g jahu
200 ml keefiri
Valmistamine:
Sulata või, sega suhkruga. Vahusta hulka munad, hakka pidevalt segades lisama jahu ja küpsetuspulbrit. Lisa sool ja vaniljesuhkur ja kõige lõpuks keefir ja rabarberitükid. Sega taigen ühtlaseks ja küpseta
eelsoojendatud 175 kraadises ahjus kuni keeks on pealt kuldpruun, küpsust testi puutikuga. Minul küpses keeks umbes tunnike. Sai mõnusalt pehme, kohev ja maitsev :)