EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kuhu see aeg kaob??

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täiesti lõpp kui kitsas selle ajaga on! Mõtlesin täna, et panen lapsed magama ja loen "Meie aasta Siberis" ja veidi ka blogisid. Sest no mul on Bloglovinis täpselt 130 lugemata postitust. Arvata võib, et ma selle postituse kirjutamisest täna kaugemale ei jõuagi :D

 

Kõige lõbusam selle valge aja juures on see, et lapsed ei taha normaalsel ajal, ehk siis minu arvates kella üheksast, magama minna. Nii kui magamisest juttu teen, on kohe häda lahti, et väljas ju valge, "miks me peame nii vara magama minema?" Täna näiteks sain nad kümnest voodisse. Kui nüüd päris aus olla, siis viimasel ajal on alati see magamamineku aeg kümneni veerenud.

Selleks ajaks kui lapsed magama saadud ja muud hädalised toimetused tehtud, olen ma surmväsinud. Täna nt on hädaline toiming pesumasina saatel selle postituse klõbistamine. Hirmus hädavajalik tegevus ju...see blogimine ma mõtlen :D
Ma ei tea mis sellest suveajast saab. Eile ma jõudsin rekordiselt palju oma pooleli olevat raamatut lugeda, koguni 8 lehte! Kujutate ette, see raamat kõduneb mul enne ära kui sellega lõppu jõuan!

Talvel oli selles suhtes lihtsam, lapsed sai vahel juba hilisemat kellaaega teeseldes vaikselt kaheksa ajal voodisse saata. Nemad mõõdavad hilisust ju selle järgi kui valge väljas on ja jäid kenasti unele.

Ma loodan, et järgmine nädal tuleb rahulikum ja vaiksem. Meile kõigile. Terve nädal on Timmo poole ööni oma motikat läikima löönud, värvinud, tuuninud ja ma ei tea mida kõike veel. Laupäeval näete. Kes laivis ei näe, siis hiljem pildilt kindlasti.

Täna lippasin Viljandist läbi, et banner ära tuua. Ühe sai Timmo lõunast juba kätte ja viiest pidi teine ka Tallinnast kohale jõudma. Läksin poole viieks kohale ja sain kuulda, et nemad olevad mulle e-maili saatnud, et hoopis kuuest saab kätte. No tere tali! E-maili! Ma sõitsin meili saatmise ajal juba Viljandi poole! Oleks võinud ju helistada, oleks saanud otsa ringi keerata. Mul ju pea tund sõitu.
Tulin sama targalt tagasi. Oli ju vaja grillipeole jõuda. Eks siis homme hommikul uuele katsele.

Kuidas teil valgel ajal selle ajaga on? Kas tuleb puudu või jääb veidi ikka üle ka?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Kuhu see aeg kaob??