EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Hiiumaa ja pisike üllatus!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sellel nädalavahetusel pidime Kristoga koos Hiiumaale minema, et Jüri sünnipäeva tähistada. Kahjuks otsustas Kristo seekord mitte tulla, sest kohe, kohe on lõputöö esitamise tähtaeg ja selleks, et midagi esitada oleks, tuleb see kõigepealt valmis saada. Ta on mul ikka super tubli!

 

image

Reedel peale tööd sättisime ühe kolleegiga ennast kella üheksasele praamile, et terve nädalavahetus Hiiumaal saunatades ja sõbrale head paremat soovides mööda saata. Tegime grilli, mängisime piljardit ja vaatasime eurovisiooni. Mõnus oli! Päike paistis ja ainus mis puudu oli, oligi Kristo!

Kui ma täna koju jõudsin oli see imeline noormees mulle just sellise üllatuse (nagu ülemisel pildil näha) ette valmistanud, et saaksime koos mõnusalt pühapäeval aega veeta. Voaaaah, ta ikka oskab mu ootusi alati ületada! 

Ma armastan sind niiiii, niiii väga! Tellisime just pitsa ja kohe poeme diivanile kerra, et ÕUDUKAT vaadata!

Ja lõppu veel üks tore pilt sadamast :

image

Mida Teie nädalavahetusel tegite? (:

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Hiiumaa ja pisike üllatus!