EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Olen vabatahtlik - Minu Unistuse päev - Minu esimene kultuuriüritus tallinna lastehaiglas - Jürgen Veberi mustkunsti show!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Oleks viimane aeg Teile rääkida sellest millega viimasel paaril kuul eriti aktiivselt tegelenud olen. Ma ei tahtnud sellest enne rääkida kui esimese "päris enda" ürituse koos oma meeskonnaga ära teinud olen. Täna see siis juhtuski. Astusin juba mõni aeg tagasi tänu oma kolleegile sellisesse MTÜ'sse nagu Minu Unistuste päev  - koduleht : http://minuunistustepaev.ee, Facebook : https://www.facebook.com/MinuUnistustePaev?fref=ts

 

image

Meie armas MTÜ teeb aktiivsetlt koostööd mitme lastehaiglaga üle Eesti. Meie viime lastehaiglates viibivate raskesti haigete pisikeste päikesekiirte kõige suuremad unistused täide. Postiivne emotsioon on tihtipeale palju tõhusam kui mõni keemiaravi! Teeme lastele individuaalseid päevasid (ehk viime konkreetse lapse kõige suurima unistuste täide) või korraldame ka grupiüritusi. Eestis on sadu lapsi ja nende peresid, kelle päevad mööduvad raske haiguse tõttu kurvalt haiglaseinte vahel. Aitame täide viia nende laste unistused ja veeta üks tõeliselt tore päev!

Minu esimeseks ülesandeks saigi juba olla ise grupijuht ja viia ellu üks tore kultuuriüritus. Minu esimene mõte oli mustkunsti etendus!  Läbi kivide ja kändude see täna lõpuks realiseeritud saigi.. Seda kõike tänu Jürgen Veberi lahkele südamele,  Event Centeri heldele panusele, Maitsvate muffinite magusatele muffinitele ja Lucky mani värvilistele õhupallidele. Muidugi suur kummardus ka kogu minu tiimile kes kõik kaasa panustasid!

image

Jürgen Veber tegi meie lastele imearmsa show ja ma võin kinnitada.. Mitte keegi ei lahkunud ilma naeratuseta suul. Laste vanused varieeruvad väga suurelt ja ei ole lihtne sellist ühtset etendust kokku panna. Lapsed said ise mutskunsti proovida, muffinitega suu magusaks ja õhupallidest jätkub rõõmu veel pikemaks!

Hetkel tegelen veel kahe pisikese poisi unistuse täide viimisega. Mõlemal neist juhtus olema südamerike ja liigesehaigus. Nad sooviksid minna koos oma lähedastega spaasse torudest alla laskma. Pole olemas paremat tunnet, kui aidata kedagi. Kui keegi teist tunneb, et tahaks samamoodi panustada, siis ootame enda sekka alati uusi vabatahtlike.. Selleks võib ühendust võtta minuga või siis lugeda lähemalt meie kodulehelt : LINK.

image image

Aidata saab ka teisiti. Kuna meie ühe ürituse eelarve on väga väike, siis on iga pisemgi annetus abiks . Kuidas annetada saab lugeda lähemalt siit : Hakka toetajaks. Kellel juhtub olema mõni tore firma kes mõne ürituse või unistuste raames saaks kaasa lüüa, siis taoline abi on samuti igati teretulnud! Pisikeste laste unistused on äärmusest äärmusesse ja kunagi ei tea millal just Teie abikäsi ühe pisipõnni kõige suurema soovi täide võib viia.

  image image

Ma ei suuda oma tänutunnet väljendada sellele organisatsioonile. Iga viimne kui inimene selles grupis on imeline ja avardab mu silmi iga päevaga. Olen Teiega koos veetnud kõige suurepärasemad päevad oma elus! Aitäh, aitäh, aitäh ja sügav kummardus! 

Jagan Teiega ka eelmisest aastast pisikese Anette unistusest tehtud videot. Tema suurimaks unistuseks oli kohtuda Eda-Ines Ettiga.

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Olen vabatahtlik - Minu Unistuse päev - Minu esimene kultuuriüritus tallinna lastehaiglas - Jürgen Veberi mustkunsti show!