EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Is This The Spring!?

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kas sellist ilma me tahtsimegi!? Kas mäletate, et eelmisel aastal samal ajal oli juba soe, kohvikuterrassid avatud ja nina esimesed tedretäpid saanud? Ei mäleta, eks :) Aga nii see oli ning seetõttu on kohe eriti nadi, et sel kevadel pole temperatuur üle 20 kraadi tõusnud ning ma olen endiselt nii valge, et pimestan trennis teised ära :S OK, tavapärane eestlaslik ving ilma üle on tehtud ning võtsin sinise nahatooni peletamiseks kasutusele Clarins Golden Glow Booster’i, mida paljud blogijad väga kiidavad. See peaks andma nahale kauni jume ilma triibuliseks moondamata. Väga põnev, läheb testimiseks! Ja uskuge mind, nüüd läheb ilm soojaks ja päikesevõtmine algab; see on nagu autopesuga – kui pesus ära käid, hakkab raudselt sadama :))

 

***

Our Estonian weather is legendary, it means cold and dark and probably you know that all Estonians complain about it all the time ;) So it’s my turn now, as the weather is still very cold (~13-15 degrees) and my skin is white like the snow. To save all others to get blind in the gym I bought Clarins Golden Glow Booster which is a pretty popular product amongst bloggers. It should give a beautiful tanned look without making you stripy. Well, let’s try it then! And now, as I have bought this self tanner, the weather will get warm :) it’s like Murphy law – after the car wash it starts raining for sure ;))

  

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Is This The Spring!?