EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: Lirene puhastab näonaha Sinu eest!

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Armsad lugejad, nagu lubatud, siis see nädal tuleb tõesti postitustest väga väga pungil.


Täna toon teieni arvustuse Lirene uuest näohoolduskomplektist, mis minus küll suurt põnevust tekitas. Minule on Lirene tooted aga väga hea mulje jätnud varasemast kasutamisest, mil proovisin nende vitamiinisarja, seega minu lootused on seatud päris päris kõrgele. Mainida tasuks ka igaks juhuks seda, et minu arvates on Lirene tooted vägagi taskukohased, tulemusrikkad ja kvaliteetsed.
image

Tänase kõnealuse komplekti sisse kuulub näopesugeel, kuid selle lisaabimeheks on aga patareidel töötav näopuhastushari. Viimane ongi just põhjus, mis selle komplekti väga eriliseks suudab muuta. 

image

Ma pole varem küll saanud katsetada näopuhastuseks mõeldud seadmeid, kuid pakendil on lubatud, et tänu sellele muutub näopesurutiin palju lihtsamaks ning efektiivsemaks, eks näis, kas nii see ka on... 

Parema ülevaate andmiseks räägin mõlemast tootest eraldi :)

1) Lirene Dermoprogram komplekti elektriline näopuhastushari

image

Mis tootega on tegu?

Tänu Lirene’i masseerivale puhastusharjale muutub viis, kuidas oma nägu puhastate ja teie igapäevane ilurutiin on lihtsam ja tõhusam.
Vaid üks minut päevas, et:
• puhastada tõhusamalt kui ainult käte abil;
• puhastada nahk täiuslikult ja vähendada poore;
• saavutada siledam, ilusam ja säravam nahk;
• hooldustoode imenduks paremini.

Ma olin varem selliseid tooteid vaid teistest blogidest näinud, kuid endalgi tekkis tänu postitustele suur himu katsetamiseks. Ma võin etteruttavalt öelda aga seda, et ootasin sellest tootest ehk liiga palju.

See pole mitte ainult näopuhastushari vaid ka masseeriv abimees näokreemi imendumiseks. 

Seadme sisse käib 2 AA patareid, mis pole komplektis kaasas ning elektrilise harja või massaažiotsiku kiiruse reguleerimiseks on 2 astet: low ja high. Mina olen kasutanud nii üht kui teist, kiiremat näo pesemiseks harjaseotsikuga ning aeglasemat näomassaažiks.

image

Mõlema otsiku diameetriks on 4 cm, mis on täpselt õige suurus, et pääseda ligi kõikidesse näopiirkondadesse, ka kõige kitsamatesse nagu näiteks ninaümbrus ja silmakoobas. Üks tähelepanek seadme kasutamisel: kindlasti tasuks kinni panna juuksed, sest kui juuksekarvad otsikute vahele keerduvad, siis ei ole neid just kõige "vahvam" sealt välja tõmmata.

image

Harjastega otsik on mõeldud koos näopesugeeliga kasutamiseks. Selleks, et hari üldsegi geeli vahtu suudaks ajada tuleks nägu esmalt veega märjaks teha ning seejärel harjastele veidikene näopuhastusvahendit kanda. Soovitatav on enne kasutamist küll esmane meik eemaldada, kuid selleks, et tooted täielikult proovile panna ma seda ei teinud.

Kui tilgake geeli on harjastel pole muud kunsti kui see lihtsalt lülitist sisse lükata ning hakata mööda nägu ringitama. Ühest kogusest geelist kindlasti välja ei tule. Mina tegin nii, et üks täpike geeli ühele põsele, teine täpike teisele põsele ning kolmas täpike otsaesisele. Nii ei teki hirmu, et geel vahtu ei lähe. Mis puutub aga harjastesse, siis minu jaoks jäid need liiga tugevateks. Hoolimata õrnast vajutustest tundsin ma, kuidas see mu näonaha vastu liiga karm oli, peale kasutamist õhetasid isegi põsed suurest "küürimisest". Küll-aga oli puhastamisrutiin palju põnevam ning tulemus kordades parem kui käte või meigieemaldusšvammiga pestes. Näonahale oli peale kasutamist jäänud vaid minimaalne kogus meiki, mille eemaldamiseks kasutasin vaid näovett.

image

Masseeriv otsik on jällegi minu suur lemmik, sest see on nii mõnus ja lõõgastav! Kuulikestega on väga mõnus üle näo ringitada ning näokreemi pealekandmine pole olnud kunagi varem nii mõnus. Natukene ettevaatlikum soovitan olla kohtades, kus on mõni tugevam luuke (otsaesine, lõuapiirkond, nina, silmakoobas). Nendes piirkondades võib masseeriv otsik natukene haiget teha, kui ta vastu konte klõbistama hakkab. 

Kreemi imendumine on selle otsiku abil aga palju tõhusam ja see on tõesti väga väga mõnus õhtune "rutiin" (ma kohe kuidagi ei tahaks meeldivaid asju rutiini alla liigitada). Kogu protsess võtab küll tavapärasest näo kreemitamisest kauem aega, mistõttu ma iga päev nii mässata ei viitsi.

Kiidusõnu sai see otsik isegi minu noormehelt hoolimata sellest, et ta algul sellesse väga skeptiliselt suhtus. Need neli pöörleval plaadil olevat kuulikest suudavad tõesti ühe väga mõnusa elamuse pakkuda hoolimata sellest, et protsessi juurde kuulub ka väikene müra, kuid mind see veel häirima pole hakanud. 

NB! Kuna tegemist on elektrilise seadmega, siis pole kõige mõistlikum selle eluiga duši all käies lühendada. Kui aga seade peaks lakkama töötamast mõnel muul põhjusel, siis tasuks teada seda, et sellele kehtib üheaastane garantii! 

Elektrilisele näopuhastusharjale hindeks 7/10

2) Lirene Dermoprogram komplekti näopesugeel

image

Mis tootega on tegu?

Näopesugeel sisaldab pärnaekstrakti. Värskendava koostisega geel sobib suurepäraselt kõikidele nahatüüpidele. Eemaldab tõhusalt mustuse, jumestuse ja BB-kreemi ning taastav naha heaolu. Pärnaekstrakt leevendab ärritusi.

Minule istuvad väga hästi kõiksugused näopesugeelid, -kreemid ning see on ka põhjus miks ma pakki avades rõõmust käsi kokku lõin. See on koostiselt tõesti vägagi geeljas, õrnsinise värvusega ning päris neutraalse lõhnaga - sarnaneb tüüpilistele näopesuvahendite lõhnale, vägagi värskendav, kuid seejuures õrn.

image

Geeli toimes vahet ei ole, kas kanda seda pesemisprotsessil peale näppude või harjaga. Mõlemal juhul vahutab samamoodi ning puhastab nahka õrnalt kuid vägagi tõhusalt. Harjaga on näonahk peale kasutamist küll täiuslikult klaar, aga ka ilma harjata saab toode imeliselt näo eest hoolitsemisega hakkama ning nii nagu toode ise lubas suudab see ideaalselt eemaldada kõik meigijäägid (ripsmetuššiga saab see isegi peaaegu hakkama!). Nahk on peale kasutamist väga väga väga väga siidine ja imehästi lõhnav. Selleks, et tulemust veel paremaks muuta oleks soovitav siiski nahka ka peale kasutamist kreemitada. Ma ei tahaks öelda, et see nahka kuivatab, kuid vajadust kreemi järgi tundsin ikka.

Näopesugeelile hindeks 9/10

Minule jättis see komplekt küll päris positiivse mulje, eriti näopesugeel, kuid vägagi põnev katsetus oli ka näopesuharjaga, mille suhtes mu lootused olid ehk liiga kõrgele seatud, kuid masseerijana suutis see mind siiski sulama panna. 

Lirene Dermoprogram näopesuhoolduskomplekt on saadaval http://mgbeauty.ee/ hinnaga 17,15 eur.

Hindeks 8/10

Suur aitäh MG Beautyle! :)

Ilusat peagi saabuvat nädalavahetust!

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: Lirene puhastab näonaha Sinu eest!