EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Osa 2 - Kreeta reis/Crete - Stalis

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Järgmised päevad möödusid meil juba põnevamalt.. Saime ühe toreda baarmeniga tuttavaks - Ricky! Ta tuleb novembris muide Eestisse ja ööbib meie juures ka paar päeva. Ühel päeval saime vihma ka. Õnneks sattusime parasjagu hotellis viibima. Muide.. Just sellel õhtul armusin ma uuesti. Natuke peale seda momenti kui me Kristoga voodis lebasime. Seda näeb täpsemalt juba videos. Ta on niiiiiiiiii hoolitsev. Ma ei väsi kiitmast kui väga vedanud mul on. Ainuüksi eile tõi ta mulle kaks kimpu lilli.. Mõlemad mu lemmikud. Ohhhhh!

 

image

Teise osa vlogis räägime lähemalt õhtustest tegevustest.. Videos näeb kuidas MINA karaoket laulan ja saadame teile ka Ricky poolsed tervitused! 

image

Muide.. Saime reisi ajal kokku täiesti juhuslikult ka minu lapsepõlve sõbranna ja klassikaaslase Keityga. Ka see osa saab vlogis kajastautd. Me ei olnud enne seda oma u 2 aastat näinud ja täiesti casual on ju Kreetal kokku saada! Mingil veidral põhjusel pidasime me ainult kella 12'neni vastu, aga asi seegi.

image image

Järgimses videos räägime lähemalt kohalikust elust ja olemusest. Tore, et saime elamuse sellel korral mõlemast vaatevinklist. Eks turistidele mõeldud kohad on väga ägedad, aga need õiged kohalike pisikesed külakesed vallutasid siiski meie südame!

image

PS, PS, PS! Sinu tagasiside postitustele on mulle meeleltult oluline! Kas taolisi vloge on põnev jälgida? Kas tasuks jätkata nendega? Kuna juba 30 päeva pärast lähen Küprosele, siis on igati tore iga teie nõuanne kasutusele võtta! :)

Eelmise osa postitus : LINK.

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Osa 2 - Kreeta reis/Crete - Stalis