EEVA naistekas

Teisipäev, 16. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Beauty Blender

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

See on lihtsalt ulmeline, kuidas AEG võib lennata. Mul on nii kurb ja samas häbi, et olen oma blogi unarusse jätnud.  :(


Olen küll  ostnud päris mitu uut ilutoodet ja ka riidekappi täiendanud, kuid siia ma pole midagi postitanud. ..
Teen endale selle pärast HÄBI-HÄBI. Ei tohi nii tuulepea olla ja isegi kõige suuremas laiskuses, peaksin ma siia paar pildikest ülesse riputama.

Kuid olen täna tubli :D Jees, jeesh.



Tahan Teile, juba paljude ilulemmikut, Beauty Blenderit, tutvustada. Langesin ka mina selle lõksu ja ostsin endale. Soetasin selle Stockmannist ja sain kuskil 13.- selle. Vaadates igalt poolt mujalt, siis on hind müstiliselt sinna 20.- kanti. Ilmselgelt hakkaks mul rahast kahju. Kõige odavama koha leidsin nt. Levelzonest. LINK. Seal maksab see 16.95. Seega on minu arust igati mõtekas see endale tellida, kui poest osta. Samas,kellel rahast kahju pole, siis miks mitte ;)

Mina sain selle  Stokist  Hullude Päevade kampaania raames. Ja olgem ausad, olen väga Happy :)

 
 
Pakendist välja võttes on tegu väga pisikese svammiga. Nu tõesti. Alguses vaatasn, et oot. Videodes ja arvustustes olen ikka näinud palju suuremat svammi. Ma ei tahtnud uskuda, et veega paisub mega suureks. Veidikeneolin umbusklik, aga tegin proovi.. Ja voilaaa...
 
 
 
 
Svamm paisus tõesti üle poole suuremaks.

 

 

 

Kui algselt jäi svammil topsi kaane äärtest puudu, siis vee-alt läbi käiduna paisus see nii suureks, et vaevalt mahtus kaane sisse.

Ja kui mõnus pehme seda on mööda nägu tupsutada. Vahel ma jätan svammi liiga märjaks, siis on kuidagi vesine tunne, aga kui hoolega enne kasutamist vesi välja pigistada ja salvrätiku sees  omakorda pigistada, siis tuleb ka kõige jonnakam veepiisk välja ja nägu saab ühtlaselt jumestuskreemiga kaetud.

Mina kasutan Beauty Blenderit just katvama jumestuskreemi peale kandmiseks. Kuna see hajutab mõnusalt ega jäta nn maski efekti, mis nt jääb, kui pintsliga jumestan.

Olen ka lugenud arvamusi, kus öeldakse, et on pettuma pidanud selles tootes. Et sobib just kergema jumestuse tegemiseks. Mina vaidleksin siin kohal vastu. Vahel kasutan väga tugevat jumestust ja pole vahet, kas kasutan pintslit või svammi, tulemus on OK. Isegi svammiga vaata, et õnnestub paremini.
Olen seda kasutanud nüüd üle kuu aja ja pm. igapäevaselt.

Samuti on seda väga lihtne pesta. Lased kraani alt läbi,paned puhastusvahendit ja mudid seda käes nii kaua,kuni kõik jumestuskreem on väljas. Ainuke jama asi on see, et svammi alt, mida kasutan kõige tihedamini, et jumestus näkku saaks, on juba kollane, jumestuskreemine. St, et seda puhtaks ei saa. Jumestus andis siis nähtavasti niipalju värvi. Nühin, mis ma nühin, aga kollane ta on ja jääb.

Samuti on müügil extra svammi pesemisvahend, valget värvi seep .

 
Mina isiklikult ei ole seda soetanud, kui mõtlen, et vb peaks, Hetkel pesen ma šampooni või nõudepesuvahendiga oma svammi. Kindlasti on õigem kasutada selleks just spets. vahendit. 
 
Ühesõnaga, ma pikalt siin enam ei kiida seda toodet. Ütlen vaid üht. Investeerige kindlasti ühte kvaliteetsesse tootesse!
 
 
Päikest! ;)
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Beauty Blender