EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

DSQUARED2 LINDA COTTON DENIM JEANS

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tänane "tegus" päev kujunes üllatuslikult selliseks, et peale trenni ja pitsa koju toomise polegi nagu midagi teha jõudnud. Või õigemini ei olnud kuidagi tahtmist, sest väsimus annab ikka kõvasti tunda. Ja hetkel tundubki kõige ideaalsem olla lihtsalt kodus, nautida head-paremat ja ennast täiesti välja puhata enne viimast jõupingutust tööl. Järgmisel nädalavahetusel algab juba puhkus! :)

 

Nagu ikka, on netipoed minu suurimad sõbrad, kui mul kodus ülearu palju aega on. Nii leidsingi ennast Luxury888 leheküljelt ja olin täiesti lummatud kõigest, mis neil pakkuda on. Sest teadagi jumaldan ma igasuguseid moebrände ja neid leiab sealt hulganisti. Peale natukest surfamist jõudsin ma sellise brändi juurde nagu Dsquared2 ja need püksid haarasid hetkega mu tähelepanu. Nii ilusad, klassikalised ja stiilsed teksad. Stiili poolest näevad väga boyfriendid välja ja ma kujutan ette kui ilusad need reaalsuses välja näeksid. Panin ka paar outfiti kokku, mida ise kahe käega nõus kandma oleks.

Hind on neil pükstel ikka rohkem kui kirves, aga hey, kui on võimalusi, siis miks mitte. Kindlasti leiab ka mõistliku hinnaga alternatiive, aga siin on lihtsalt minu ideed selliste pükste kandmiseks :) .

Need vinged teksad leiate SIIT (adlink)

MODERN AND CASUAL

 

Nike shoes, Mango backpack, New Look cardigan, Adidas t-shirt, Frends Taylor earphones, Olivia Burton watch

A LITTLE BIT EDGY

StyleMoi leather jacket, River Island sunglasses, Michael Kors handbag, Giorgio Armani perfume, Boohoo heels, Vero Moda shirt

GIRLY SUMMER

 

Sheinside top, Forever 21 hat, Topshop bracelets, Bershka bag, Boohoo sandals, Clarins lipstick

Milline komplekt on teie lemmik? 

 

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits DSQUARED2 LINDA COTTON DENIM JEANS