EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Outfit: 12.05

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tundub, et ilmad hakkavad paremuse poole liikuma, sest eilne ilm oli küll selle suurepäraseks tõestuseks. Minu kodu termomeetrinäit ulatus kuni 19.7 soojakraadini! :)
Tuleks see soe-soe suvi veel kiiremini, sest petlikute kevadilmade juurde käivad soojakraadid tirivad endaga kaasa külmad tuuled, mis võivad kurgule liiga teha, seega hoidke ennast!


Täna näitan teile oma uusi pükse, mis on pärit üllatus-üllatus: Sheinsidest :)
image

Peapael - Accessorize - (komplektina) u 4 eur

Kõrvarõngad - Primark - (komplektina) u 5 eur

Kaelakee - Jewerlycoco (aga seda lehte enam ei eksisteeru) - u 5 eur

Kingad - ?

image

Ma olen nendega nii nii rahul! Tellisin S suuruse ning need on mulle justkui jalga valatud. Kui soovin saan neid kanda puusadel, kuid samas on need paraja pikkusega, et vöökohani ulatuksid ning sealjuures pikkuselt jupiks ei jääks.

image

Materjal pole samuti liiga sünteetiline, see laseb piisavalt õhku läbi, kuid samas lähevad püksid kergesti elektrit täis.. hihihi :)

Pükste kvaliteedi kohta pole ühtegi halba sõna - oma hinna kohta väga korralikud ning täpselt sellised nagu olid ka pildil.

image

Eilne oli minu jaoks küll eriline, sest just nende pükste tõttu sai minu outfit väga palju kiidusõnu nii klassikaaslastelt kui ka täiesti suvalistelt inimestelt tänaval. Aitäh teile!! :)

image

Need, kellel pükste vastu huvi tekkis, ma loodan, et te ei kurvasta, et need hetkel Sold Out on - Sheinside varud täituvad õnneks väga kiiresti :)

Minu kallistused teile! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Outfit: 12.05