EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // Joik / Noorendav sari

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Eelmise aasta sügisel rõõmustas JOIK meid uue noorendava sarjaga, kuhu kuulub peale näo- ja silmakreemi, mis armas Joik mulle proovimiseks saatis, veel ka kätekreem. Kõik kolm sisaldavad B3 ja E-vitamiini, hüaluroonhapet ning äärmiselt mõjusaid taimseid ekstrakte, mis üheskoos võitlevad esimeste vanadusilmingute vastu. Olen Joiki kreeme ka enne kasutanud (sellest on nüüd juba mitu aastat) ja pean ütlema, et kuigi jäin ka siis nendega ülirahule, on areng märkimisväärne. On näha (ja muidugi ka tunda), et vaeva on nähtud palju - pakendid on ülimugavad ja näevad head välja, kreemid on mõnusa tekstuuriga ja tõesti toimivad. Tean, et Joiki tiim on ka ise oma uutest kreemidest hästi vaimustuses ja saan täitsa aru miks. :)  

 

image image

Noorendav päevakreem B3 ja E-vitamiini, hüaluroonhappe, punase ristiku ja põldosi ekstraktiga

Mina oma väga rasuse nahaga päevakreeme iga päev ei kasutagi. Haaran kreemi siis, kui tunnen, et nahk vajab niisutust, sest vaatamata üleliigsele rasususele on see mul vahel pindkuiv. Küll aga meeldib mulle nahka enne magamaminemist kreemitada, kuigi ka siin püüan teha mõne kreemivaba päeva öö, et nahk saaks omaette talitada. Kuigi Joiki kreemipudelil on kirjas päevakreem, ei keela seda keegi ka öösel kasutada. Päevakreemile kohaselt on see hästi kerge ja kiirelt imenduv ega jäta nahka rasvaseks, kuid sisaldab näiteks ka mangovõid ning kuningakepi-, mustsõstra-ja kibuvitsaseemne õli, mis teevad temast mõnusa niisutaja ka öötundideks. 

image

Näokreemide juures on minu jaoks ülitähtis ka nende lõhn, no halvasti või pealetükkivalt vängelt lõhnavat kreemi, ükskõik, mis imesid see ka nahaga ei teeks, lihtsalt ei saa kasutada, olete ju nõus? Hästilõhnava kreemiga aga saad lisaks ka mõnusa aroomiteraapilise elamuse. Ja just seda Joiki näokreem pakub. Kui keegi teeks mulle ülesandeks tutvustada tulnukatele meie planeedi loodust lõhna kaudu, siis just selle aroomi ma neile nina alla pistmiseks valiksin, hehe. Lõhn on hästi sarnane L´Occitane Angelica (heinputke) sarja näokreemile, mis on minu meelest kõige paremini lõhnav kreem maailmas, kujutan ette, et selline lõhn võiks olla metsas, kui seal muruniidukiga mõnda aega möllata - kõikide taimede aroomid üheskoos.  

image

Nagu juba mainisin, sobib Joki kreem mulle nii päevaks kui ööseks. Päeval panen seda lihtsalt nahale natuke vähem. Ka meigi all käitub see ilusti ega pane nahka kiiremini läikima, imendub imekiirelt ja jätab naha hästi pehmeks. Kindla peale sobib see ka kuivale nahale imehästi, siis võib kreemi muidugi julgemalt doseerida. Peale nalja kuud kasutamist võin öelda küll, et nahk on palju siledam ja näeb noorem välja. Tegelikult märkasin seda juba nii umbes nädala möödudes. Eriti hästi on seda tunda hommikuti nahka pesugeeliga masseerides, see on sõrmede all pehme ja sile. Väga sügavatele kortsudele, mis mul otsa ees vist juba alates viiendast klassist (jumal tänatud, et maailmas on tukad!) arvatavasti ei mõju üksi vägi, aga peenemad kortsud, mis just kuivemaid nahapiirkondi ilmestavad on küll justkui hägustunud.

Ma ei kujuta ette, mis east alates Joiki kreemi võiks tarbima hakata, eks see on individuaalne, millal need esimesed vananemisilmingud välja löövad, 25-30 äkki, kuivema naha omanikel ehk varemgi? Eks igaüks jõuab kortsukreemini just siis, kui kui õige aeg, sa lihtsalt hakkad neid taga otsima, kui vajadus tekib, enne pole sul nende eksistentsist sooja ega külma. :)

image

Peale kortsudega võitlemise, naha pinguldamise ja tooni ühtlustamise kaitseb Joiki kreem ka UV kiirguse, keskkonnasaaste ja muude halbade asjade eest, mis väljastpoolt nahka kahjustavad. Ka vähendab see pigmendilaikude teket ja muudab juba olemasolevad vähem märgatavaks. Kui ma enamasti leian pea igalt tootelt mõne kasvõi imetillukese vea, siis sellel kreemil ei ole minu silmis küll ühtegi puudust või midagi, mida annaks parandada, nii pakend kui sisu on tip-top ja igati mõnusad kasutada. Ka hind on igati mõistlik, kui kreemi nii hommikul kui õhtul kasutada, siis pakun, et seda jätkub vähemalt pooleks aastaks.   

image

Noorendav silmakreem B3 ja E-vitamiini, hüaluroonhappe, rukkilille- ja kohviekstraktiga

Kosmeetikud soovitavad silmakreeme hakata kasutama juba 20 aastaselt, et nahka niisutada ja sellega kortse ennetada. Kui vanalt teie silmakreemi hakkasite kasutama? Minul ei tule enda esimene kreem meelde, pakun, et see oli ikka enne 30-dat eluaastat, aga seda tean kindlasti, et just silmade ümbruses hakkasid kortsud mind esmalt häirima (need, mis tuka all peidus, ei lähe arvesse) ja kui mujal nahal ei ole ma nii järjepidev, siis selle ala kreemitan küll pea igal hommikul-õhtul sisse.

Kuna nahk on silmade all üliõhuke (lausa 4x õhem, kui mujal näol) ja rasunäärmeid seal peaaegu, et polegi ning lisaks saab see pidevalt vatti naermise, kissitamise, hõõrumise jms. tõttu, siis ei ole ka mingi ime, et just seal hakkab nahk kõige kiiremini lonti vajuma.  

image

Ma jällegi ei oska pakkuda, kui vanalt võiks Joiki noorendavat silmakreemi hakata tarbima, esimeseks silmakreemiks sobiks ehk paremini nende mangovõiga silmakreem, aga kui kortsud juba olemas, siis on kindlasti viimane aeg. Mul on selle kreemi kohta täpselt samad sõnad lausuda, mis esimese juures juba öeldud said - suurepärases pakendis, hästi lõhnav (veidike on aroom tugevam ja kirbem, kui näokreemil), kiirelt imenduv ja parajalt niisutav, silmakreemile sobilikult on see veidi rasvasem, kui näokreem. Kõik on suurepärane ja paremgi veel. Tunnen, et nahk on niisutatud ja pehme, kortsud on küll alles, aga naeratades ei ole need enam nii hirmutavalt sügavad, vähemalt nii mulle tundub no ja muu ei olegi tähtis. :)
Minul ei ole tursete ega tumedate silmaalustega erilisi probleeme, aga kel on, siis teadke, et Joiki kreem vähendab ka neid probleeme. Samuti kaitseb see nagu näokreemgi nahaka kahjulike väliste tegurite eest.
Ka sellel kreemi hind on igati taskukohane. Kuigi pudel on tavapärase silmakreemi suurusega ehk siis tillukesed 15 milliliitrit, jätkub ka seda üsna kauaks. Minu pudelis on peale nelja kuud veel veerand alles ja tegelikult pumpan ma alati natuke rohkem välja kui tarvis, sest tupsutan alati kreemi natuke ka huulteümbrusele.   

image Ühest asjast veel. Tihti olen kuulnud/lugenud, et mõni silmakreem on kellelegi mitte sobinud, pannud silmad kipitama vms, sellega seoses tuletan igaks juhuks meelde, et silmakreemiga ei tasu liialdada, piisab nööpnõelapea suurusest piisast ja see tuleks hajutada silmade alla suunaga väljapoole, ja ainult kuni luu lõpuni (segane seletus, aga katsu sõrmega, kus silmakoobas lõppeb) või siis pane silmad kinni ja tupsuta kreemi sinnani, kus sõrmed ripsmeid puuduvad. Liikuvale silmalaule kreemi ära mingil juhul  pane, veidike võid seda tupsutada ka kulmuluule.
Kuna kreem imendub suunaga silma suunas, siis liiga lähedalt kreemitades läheb kreem lihtsalt silma ja isegi kui koostis on looduslik võivad erinevad õlid ja muu kraam silma ärritada.   
image
Pildilt on näha, et mõlemad kreemid on mõnusa tekstuuriga, need ei voola peale pumpamist laiali, vaid on just nii parajalt paksud, et neid on mugav nahale laiali määrida.  Silmakreem on vasakul, see veidi kollakam, pakun, et värvi annab sellele kohviekstrakt, aga see on ainult minu oletus. image

Ei jõua ka ära kiita kreemide pudeleid, pumbad on mugavad ja kvaliteetsed, pumpavad korraga välja just nii palju, kui parajasti vaja on.

image

Läbi plastikust pudeli on kreemi kogusel hea silma peal hoida, on ju hea täpselt teda, millal on aeg uus pudel koju tuua. Kreem kahaneb pudelis alt ülespoole, mitte midagi ei lähe raisku, pudel imatakse täiesti tühjaks.  

image Ma ei hakanud siia kirja panema, mida kõike head need kreemid sisaldavad, kuigi ma väga tahtsin, sest mulle jubedalt meeldivad kõik need ristikud ja osjad, minu meelest on see väga põnev, mida neist üks või teine teha suudab, aga  kartsin, et jutt oleks siis väga pikaks veninud. Kel on huvi saab nii täht-koostiosad, kui ka kogu pika koostise loetelu kätte kreemide nimedele klikates SIIN. image

p.s Mõlemal kreemil on ette näidata ka selleaastased Buduaari ilutoodete auhinnad, näokreemil on neid lausa kaks. Väärt kraam! :)

Lisatud: Joik soovitab noorendavat sarja alates nii umbes 28ndast eluaastast. Noort nahka ei tasu liiga vara nii tõhustate toimeainetega harjutada.

image

Kas olete Joiki uut sarja juba jõudnud proovida?

image
Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // Joik / Noorendav sari