EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // Clarins

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen Clarinsi tooteid oma lemmikyoutuberite videotes tihti kohanud ja mõelnud, et tahaks vähemalt paari neist hirmsasti proovida. Soovidega on see tore asi, et vahetevahel lähevad need täide. Juhtuski nii, et LEVELZONE oli nii armas ja lubas mul nende laiast valikust mõned Clarinsi tooted proovimiseks välja valida. Juhuuu! 

 

image

Instant Light Lip Perfector on vist küll kõige popim ja kiidetuim Clarinsi toode. Valisin armsa roosa tooni 05 Candy Shimmer. Instant Concealer on samuti jõudnud paljude blogijate lemmikutest pajatavatesse postitustesse. Proovisin ära ja esmamulje on super, kreem on ülikerge ja katab seejuures hästi. Crayon Lip Balm on kindla peale kõige paremini lõhnav huuletoode, mida olen kasutanud (Lip Perfectorit ei ole jõudnud veel proovida, selle imelist aroomi kiidetakse samuti palju) ja ka kõige põnevam. Valisin tooni 01 My Pink, mis on esialgu huultele kandes läbipaistev, kuid veidi aja pärast kohandub naha pH tasemega ja muudab tooni, mis on igal ühel unikaalne. Väga lahe! Neljandaks tooteks on meigialuskreem Instant Light Radiance Boosting Complexion Base, mis lubab loomulikult säravat ühtlast jumet. Olen tahtnud sära andvaid aluskreeme ammu proovida, aga arvustusi lugedes olen jõudnud järeldusele, et mulle need ei sobi, toovad kõik ebatäiused esile ja on liiga kumavad. Selle kreemi kohta aga kirjutatakse, et see vastupidi, peidab vead ja loob mulje täiuslikust nahast. Eks näis.      

image image
Kas olete mõnda Clarinsi toodet proovinud või millist tahaksite proovida?
imageTänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // Clarins