EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

MAX FACTOR COLOUR ELIXIR LIPSTICK

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

    Juba mitu nädalat tagasi uuendasin oma huulepulgakollektsiooni kahe uue tooniga. See Max Factori huulepulk jäi mulle silma juba siis, kui oma esimest giveawayd kokku panin ning teadsin, et tahan sealt endalegi paar tooni katsetuseks osta. Kuna kindlasti tahtsin midagi nude'i ja heledat, siis Star Dust Pink tundus just õige valik. Ruby Tuesday valisin sellepärast, et see paistis lihtsalt nii ilus, kui ma sellest esimest korda pilti tegin. Toonide valikuga jäin igal juhul väga rahule. Star Dust Pink on tõsiselt ilus ja see on nüüd mul peaaegu igapäevane kaaslane.

 

image

image

image

image

image

image

Huulepulk ise meeldib mulle samuti väga. Värvipigment on sellel väga hea ja toon jääb huultel täpselt selline, nagu huulepulga alumisest otsast näha on. Lisaks on värv nii püsiv! Isegi oma pikkadel tööpäevad ei karda ma seda huulepulka peale panna, sest isegi mitme tunni möödudes on huuled ikka sama pehmed ja ilusad, kui hommikul. Muidugi kannan peale lõunasööki huulepulka uuesti peale, aga samas pole isegi siis väga palju midagi parandada vaja. Max Factor on ka tootekirjelduses kirjutanud, et Colour Elixir muudab huuled väga pehmeks ja siledaks ning sellega saan ma ainult nõustuda. Huuled on tõesti hästi mõnusad terve päev ja värv huultelt ei kuiva kuidagi koledaks ära.

Ainuke märkus, mille ära võiks mainida, on see, et kuna huulepulk on hästi niisutav ja huultel pigem selline märg, siis ei tasuks sellega kuhugi pidulikule brunchile minna. Pärast oleks lihtsalt enamus huulepulk ilmselt klaasiserval. Aga, kui tead, et oled näiteks terve päeva tööl või toimetad kuskil mujal, siis on see huulepulk väga hea valik.

Mina tellisin enda omad Levelzone'st (kliki siia), kus ühe huulepulga hind on 5,20-6,99€ (oleneb värvist). Kahjuks on neil minu 2 valitut otsa saanud, aga näiteks Ideaalkosmeetikas on need kindlasti olemas. Kuigi käisin eile huvi pärast vaatamas, mis hinnaga neid poes müüakse ja seal oli neil hinnaks üle 10€. Aga vähemalt on valik neil suur ja lai! :)
________________
Kuidas teile mu tänane postitus meeldis? Andke julgelt teada, sest siis tean, mida teile pakkuda :) .

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits MAX FACTOR COLOUR ELIXIR LIPSTICK