EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Guinot Skin Care Set

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Viimasele reisile läksin käsipagasiga ning see eeldab alati väga nutikat pakkimist. Eritähelepanu nõuavad kõik kosmeetikavidinad, mis peavad kõik ju kaasa mahtuma :) Väga hea, et mõned brändid pakuvad travel size tooteid, see on hea võimalus ruumi säästa ning ka uusi tooteid proovida väga mõistliku hinna eest. Seekord ostsin kaasa Guinot niisutavad näopuhastustooted kuivale nahale. Ja väga hea, et just need ostsin, sest neist kujunes hea vaheldus siiani pikalt kasutatud Lancome naopuhastajatele (mis olid mul ka otsa saanud; loe neist pikemalt siit).


***
My last trip was so short that I travelled only with hand luggage. And as we all know, the hand luggage is especially demanding about liquids, and all cosmetics is usually bigger that 100ml. It´s good that some brands offer products in travel size, it doesn´t only help to save space, but allows to test the new interesting products with low risk thanks to the reasonable price. This time I selected moisturizing skin cleaning products from Guinot. And I´m very glad that I made that kind of choice as they turned out to be very good and are a nice change to my long time favorites from Lancome (I wrote about them here).

  

Guinot Lait Hydra Confort Comforting Cleansing Milk
Toote nimi on küll nii pikk, et anna aga olla :) Aga väike testpudel näitas mulle juba paari kasutuskorra järgselt, et see puhastuspiim sobib mu kuivale nahale ideaalselt. Puhastuspiim sisaldab viigimarja ekstrakti (niisutab ja koorib õrnalt nahka) ning karitooli ehk sheavõid (toidab, pehmendab ja restruktureerib nahka), on kreemjas ja niisutab hästi; lisaks lõhnab hästi delikaatselt, mis mulle väga meeldib. Mõne puhastuspiima lõhn on nii tugev ja häiriv, et ma pole saanud seda lihtsalt kasutada (näiteks Darphin). Pole väheoluline, et Guinot tooted ei sisalda parabeene ega mineraalõlisid (ma tõesti jälgin aina enam ka kosmeetikatoodete koostist, kuigi enamik sellest nimekirjast on ikka väga võõras ja vajaks põhjalikumat uurimist-õppimist). Aga kel huvi, siis osta saab seda siit (link).
***
The name is so long it´s hard to pronounce it :) But name doesn´t make the product worse, after a couple of usages it was quite clear that this cleansing milk suits very well with my dry skin. Guinot cleansing milk includes shea oil (softens and nourishes the skin) and fig extract (moisturizes, helps to reduce water loss of the skin) is creamy and moisturizes well. And I like that it has very delicate scent. Some cleansing milks have so strong scent that I cannot use them (like Darphin). I don´t underestimate the aspect that Guinot products are free of parabens and mineral oils (I really try to watch more and more what´s written on the label, but majority of ingredients are still totally unknown and I need to learn more about good/bad components). The bottle has reasonable size, 200ml and you can purchase it here (link). 

 

Guinot Lotion Hydra Confort Comforting Toning Lotion

Peale puhastuspiima kasutamist käin alati näo üle puhastusveega, et nahk põhjalikult puhtaks saaks. Alkoholivaba toonik sisaldab lootoseekstrakti, mis niisutab ja pehmendab nahka. Lisaks sisaldub toonikus allantoniin (täiesti tundmatu suurus minu jaoks), mis niisutab, rahustab ja taastab naha elastsust. Ja see sobib taas väga hästi mu kuivale nahale. Kui tekkis huvi proovida, siis osta saab seda siit (link).

***
After the cleasing milk I always use the tonic to get my face as clean as possible. This alcohol free toning lotion includes lotus extract, which softens and moisturizes the skin. It includes allantoin as well, which is not a very familiar component to me, but after some research it came out that it moisturizes, soothes the skin and helps to restore the skin elasticity. Again, this toning lotion suits very well to my dry skin and if you´re interested to try it, you can purchase it here (link).

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Guinot Skin Care Set