EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

# 9.05 - 10.05.2015

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei-hei!!

Eile käisime sõbrannaga Tartu Ilumessil. Ütleme nii, et kohalikus Konsumis on ka rohkem ilukaupa kui seal oli :D Asi oli üsna nigel ja väikses mahus. Ma lootsin millegi pärast midagi suuremat. Et Tartusse sõit niisama tühja ei jookseks vaatasime Lõunakeskuses ringi. Nadi oleks olnud nii vara koju tagasi minna. Seda enam, et lapsed olid mul kindlates kätes ja sain end vabalt tunda.

 

Koju jõudes käisid lastel ja ka Timmol treeningud - lapsed sõitsid motikaga, Timmo jooksis kõrval. Varsti tõi härra juba minu jalgratta välja kuna joosta enam ei jaksanud. Lastel läheb sõit juba ludinal, isegi Daisyl hakkavad jalad maha ulatuma. Lõpuks korjasime vajalikud esemed kokku, et päris rajale minna ja ka Timmo saaks veidi harjutada:

image
Täna aga oli kohalik laat, kuhu lastega läksime jalgratastel, kokku saime 8,1km. Ilm oli ju suurepärane! Tegemist oli taimevahetuslaadaga. Mina aga elusaid taimi kasvatada ei suuda ja ajasin seal vaid juttu, tutvusin kaubaga ja sõin kooki. Lausa kaks tükki. Sest noh, nisu ja suhkruvaba dieet ununes kohe kui kooki nägin. Ja nagu tellitult, oli kook nii magus, et mul ilmselt pole kodus nii palju suhkrutki, et selline ise valmis küpsetada :D Aga no nii hea, et ühest tükist poleks midagi saanud.

Peale laata läksime kohe Viljandisse. Sedapuhku autoga, mitte ratastega :D Kindel plaan oli Viljandi järve äärsesse mänguväljakule mängima minna. Oleme seal ennegi paaril korral käinud ja lastele on seal alati meeldinud. Arusaadav, atraktsioone on seal ju küllaga.

image
Eks me siis mängisime ja turnisime seal mõnda aega.

image
Esiti lapsed jooksid ringi justkui peata kanad - üritasid võimalikult lühikese ajaga võimalikult palju atraktsioone läbi proovida. Suureks lemmikuks osutus "ahviraudtee". Kas keegi on Otepää seikluspargis olevat õhulendu proovinud? Kui ei ole, minge ja proovige! Ma palvetasin, et sealt eluga pääseda. Liiga jõhker!

image
Kui kõigil olid kõhud tühjaks mängitud, käisime söömas, et koju tulles saaks rahulikult vannirituaalid ära teha ja magama sättida. image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje # 9.05 - 10.05.2015