EEVA naistekas

Teisipäev, 16. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Crop top - hot or not?

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Meil oli hommikul tõsisem sokkide probleem. Küll ühed sokid sügelesid ja ma nüüd ei saanudki päris täpselt oma mõistusega aru, mis teistel viga oli. Igal juhul kõik "head" sokid olid pesus. Neid häid sokke, mis sobivad, ongi kahjuks vaid kaks paari. Läksin siis mööda minnes Seppälast läbi. Nagu tellitult, oli sokkidele -20% allahindlus. Võtsin siis mõlemile kolm paari.

 

Ja kuna mul oli kahe kellaaja vahel paar vaba tunnikest, õigemini kolm, vaatasin huvi pärast ka naiste rõivaid. Enamus riietest olid crop top-id, aga millegipärast kohe tõmbasid mu pilku. Puhtalt huvi pärast siis proovisin kahte kõige enam meeldinud. Igaks juhuks võtsin haaremipüksid ka kaasa, aga noh, need ei sobinud. Ega vist pole laiapuusaliste lamepersete teema??

Üks topp hakkas mulle seljas väga meeldima, varjas naba kenasti ära. See mühk mul naba juures ilmus peale esimese lapse saamist - raudselt on song :D Teine nii väga ei sobinud - selleks peab ideaalse figuuri ja nabaga olema. Aga et asi oleks aus, panen mõlema topi pildid siia.

Oi kui kaua ma seda valget toppi käes keerutasin! Aega ju oli :D Lõpuks panin ikka tagasi ja võtsin endale mõtlemis aega: kas kanda? millega kanda? ja kas üldse sobib? Pole ju enam 20 ja mulle on mitmest kohast silma jäänud, et emadele kõik riided ei pidavat passimagi: nt lühikesed kleidid/seelikud/püksid, karvased jakid ja vestid (ühesõnaga võltskarusnahk). Piirangud on päris suured :D Samas randa minnes, kui kaugel seegi aeg on eksole ja vabaõhuüritustel oleks täitsa lahe. Kasvõi krossiraja äärde Timmole ergutustüdrukuks minnes!

image
Samas millega ma seda kannaksin. Ise mõtlesin, et alumine osa võiks sel juhul pikk olla, muidu on äkitsi liiga too much. Toppi oli muidugi ka korallroosat aga valge on parem, muidu kisub liiga imalaks ära. Teate küll, roosa topp, vana mutt, pealegi ema ja naba ka veel paljas :D

Aga teilt, mu kallid lugejad, ootan soovitusi, millega kanda, et asi päris nilbeks kätte ära ei läheks?
Kuidas teie crop top-idesse suhtute? Ise kannate?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Crop top - hot or not?