EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kuidas olla õige vastsünnitanu?

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Juhuslikult sattusin Delfis artikli peale: pahane äsjasünnitanu: Kate Middleton jätab värsketest emadest ikka täiesti vale mulje, milleks niimoodi inimesi petta?! Ausalt, ma lugesin ja imestasin! Ei tea kes siin valet muljet jätab? Kahju et artikli kirjutaja ja kõike seda tsirkuseks nimetaja nime ma kuskilt ei näe.

 

Tsiteerin: "Ei ühtegi lisakilo, ei mingit märkigi väsimusest või kurnatusest. Isegi kotte polnud silmade all. Kuidas kurat ta seda suutis?"
- ei tea kust see kuri kirjutaja selle lisakilode puudumise nii kähku laia kleidi alt ära jõudis fikseerida? Teiseks - kas tõesti peavad sünnitanud naisel kotid silme all olema? Ja mis väsimus? Vaevalt ta otse sünnituslaualt publiku ette astus. Veel imestas ta 5h kestnud sünnituse üle - tõsiselt, kas ta teeb nalja? Isegi kiiremini sünnitatakse! Mulle tundub, et artikli kirjutanud tädi sai hullu sünnituse ja arvab, et KÕIGIL peab nii olema ja kui pole, siis on mingi tsirkus, teesklus ja näitemäng. Tõesti mõtleb, et sünnitanud naine ei saa kõndida ja peab välja nägema kui tühjaks lüpstud lehma udar?

Veel väidab autor, et TAVALISTEL naistel on vähemalt 10h kestev sünnitus. Tavaline naine näeb peale sünnitust välja kui KASSI OKSE (jah, selline väljend :D). Tavaline naine ei suuda peale sünnitust kõndida ja tal on rebendid ja õmblused.

Jess, ma sain lõpuks aru, et ma polegi tavaline naine, vaid puhast tõugu printsess!

Ühesõnaga, lugege ise! :D


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Kuidas olla õige vastsünnitanu?