EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

NEW NAME

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei, armsad! Nagu näete, olen ma oma blogile natuke uuema kujunduse valmis meisterdanud. Läbi kõikide nende blogimisaastate olen pidevalt üritanud välja mõelda blogile mõnda lahedat nime. Kuna mu enda nimi on nii lühike ja sellega väga mängida ei saa, siis otsustasin, et teen hoopis midagi uut. Mõtlesin siis, et mis minu blogi kõige enam kirjeldab ning mida ma siin lugejatele pakkuda tahan.

Kuna trenn ja mood on mõlemad minu elus väga tähtsalt kohal, siis tahtsin, et need kindlasti mõlemad kuidagi nimes kajastuks. Kirjutasin siis sõnu üles, otsisin ja mõtlesin ning nii sündiski peale pikka ajuragistamist minu blogi uus nimi - Fit in Vogue. Kui kõikide eelmiste variantidega olen alati tundnud, et miski ei klapi, siis see nimi tundub mulle nii kodune ja on täpselt mina.

Hetkel jätsin blogi ametliku nime oma enda nime järgi 'Liis Paalits's blog', et ehk on mind lihtsam nii üles leida, aga küsin teilt, kui lugejatelt, kas peaksin ka selle nime uueks muutma?

Mida arvate mu uuest nimest? :) Tagasiside on enam, kui oodatud!

image

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits NEW NAME