EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Charlotte Tilbury Light Wonder Foundation Review

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Viimase paari aasta jooksul olen kasutanud ainult väga häid jumestuskreeme: Giorgio Armani Luminous Silk Foundation (loe pikemat review´d siit), enne seda Chanel Perfection Lumiere Velvet (pikem review´d siin) ning veel enne seda YSL Youth Liberator (pikem review siin). Olen jumestuskreemide osas monogaam – kui kasutan ühte, siis teisi ei kasuta ning need jäävad kappi kasutuna seisma. Olin Giorgio Armani jumestuskreemiga väga-väga rahul kuni abikaasa mulle Charlotte Tilbury kosmeetikat kinkis ning pakist jumestuskreemi testrid leidsin ja seda testima hakkasin…


***
During the last couple of years I have been using only very good foundations: Giorgio Armani Luminous Silk Foundation (read longer review here), before that Chanel Perfection Lumiere Velvet (longer review here) and before that YSL Youth Liberator (longer review here). Actually, I´m very monogamous regarding using different foundations – if I use one I use it daily and others will stay unused. I was very pleased with the Giorgio Armani foundation till my husband surprised me with Charlotte Tilbury cosmetics and I found some foundation testers from the package…

 

Mõtlesin, et olen parima jumestuskreemi Giorgio Armani Luminous Silk näol leidnud, kuid ma eksisin. Charlotte Tilbury Light Wonder jumestuskreem osutus Armani omast veel paremaks! Mul on kuiv nahk, mis vajab pidevat niisutust. Armani jumestuskreem oli niisutav, kuid võrreldes Charlotte Tilbury Light Wonder jumestuskreemiga siiski mitte piisavalt. Peale CH Light Wonder pealekandmist oli nahk tuntavalt niisutatum ja nähtavalt tervem-säravam, mida on suusõnaliselt päris keeruline uskuda :) Aga nii see oli ja on ka praegu, mil olen jumestuskreemi pea kuu aega jutti igapäevaselt kasutanud.
***
I thought that I had found my perfect match with Giorgio Armani Luminous Silk foundation, but I was wrong. Charlotte Tilbury Light Wonder is even better! I have very dry skin which needs constant moisturizing and CH Light Wonder is amazing in that! After using CH Light Wonder my skin looked immediately more hydrated and had a healthy glow. It´s quite hard to describe by words, but so it is even today, after using this foundation daily almost a month now.

IMG_3506.JPG

Charlotte Tilbury Light Foundation on olemuselt kerge ning konsistentsilt vedel jumestuskreem, mis tõepoolest niisutab ja ühtlustab nahka ning annab sellele imelise sära. Lisaks ei rõhuta see jumestuskreem kuiva naha probleemseid piirkondi ega kogune väikestesse kortsukestesse. Kui võrrelda GA Luminous Silk´iga, siis vahe tuleb sisse kahes asjas: CT Light Wonder niisutab rohkem ning annab näonahale selle müstilise sära. GA Luminous Silk jätab samuti super tulemuse, kuid pisut matima.
CT Light Wonder jumestuskreem on hästi kergesti hajutatav (konsistents on vedel) ning annab hoolimata oma kergest olemusest veatu katvuse! See püsib perfektsena hommikust õhtuni välja. ma pole veel kordagi pidanud oma jumestust “parandama”.
Kui midagi veel paremaks teha, siis ma eemaldaks jumestuskreemi koostisest parabeenid, mis muide kehtib ka GA Luminous Silk kohta. Vaata alt ka Charlotte videot, kuidas Light Wonder jumestuskreemi kasutada.
***
Charlotte Tilbury Light Wonder foundation is very light and liquid by it´s consistency but gives perfect coverage despite it. You´ll get very smooth, moisturized and nicely illuminated skin by using that! It doesn´t emphasize the problematic dry spots on my skin; vice versa, it covers them nicely and it lasts from morning till late evening.
If I compare CT Light Wonder with GA Luminous Silk I have to say that the main difference between them lays in moisturizing effects and in this mystical glow that CH Light Wonder gives you. GA Luminous Silk gives you matt finish which looks perfect as well, but I like the healthy glowing skin more.
If I could make something better by CH Light Wonder I would remove the parabens from it´s ingredients list, the same goes by GA Luminous Silk.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Charlotte Tilbury Light Wonder Foundation Review