EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Livu - käidud ja nähtud!

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna siis oli meil Livu veepargi külastuspäev. Kohe peale hommikusööki hakkasime end selles suunas liigutama ja jõudsime sinna Riia ringiga, et pisut poodides kolada. Veepark avati kell 12.00 ja olime seal viis minti enne kohal. Minul oli sealne süsteem võõras: üleriided tuleb jätta garderoobi, siis valid kapi ja riietud kabiinis ümber ja pärast dušši alt läbi. Kabiinides riiete vahetamine on siis privaatsuse tagamine segaruumis.

 

Enne ujuma minemist erksa ja värskena:

image

Peale ujumist sorgus ja väsinuna:

image
Atraktsioone oli küllaga. Timmo võttis lapsed kohe enda hoole alla, et mina argpüks saaksin rahulikult ekstreemsusi nautida :D Esimese hooga kihutasin treppidest ma ei teagi mitmendale korrusele välja, päris kõrgele igal-juhul. Siis avastasin, et on kummirõngast vaja ja kihutasin alla tagasi, vinnasin kõige suurema kummipaadi õlale ja jälle üles tagasi. Nii see elu seal käiski.

Lasin päris mitmest torust alla. Alla saab lihtsa vaevaga, aga see koos varustusega üles jooksmine väsitab ikka korralikult ära. Lemmik liutoru oli mul see sinise-valge kirju, kus vahepeal on kausjas osa ja siis järsk kukkumine auku. Ma muidugi esialgu kõrvalt vaadates mõtlesin, et ma ei lase kuskilt alla :D

Lapsed olid väga-väga pettunud, et nemad ei saanudki korralikust torust alla lasta ja pidid titekatega leppima. Kristella lausa nuttis sellepärast. Egas neil muud üle jäänudki, kui said oma möllamised ka lubatud kohtades ära möllatud. Eriti meeldis neile laev, seal siis sai pritsida ja teatud aja tagant valati automaatselt sahmakas vett ka kaela...korralik sahmakas! :D

Käisime ka spa-osas. Mulle meeldis seal külma ja sooja veega jalamassaazibassein õige enam. Kuna ma suur ujuja nii või naa pole, siis ujumisvõimalusest puudust ei tundnud, mulle sobisid sulistamiseks olemas olevad veesilmad küll. Vahepeal lesisin lamamistoolis, lihtsalt ei viitsinud enam torude vahet joosta ja kaldalt oli päris mõnus laste ja Timmo askeldamist jälgida.

Olime veekeskuses kokku 4 tundi ja pärast ostsime ka mõned fotod kaasa, mis fotograafid suure hoolega terve aja veekeskuses tegid. Kunagi lähme kindlasti tagasi...näiteks siis kui lapsed pikemaks kasvavad ja neid torudesse lubatakse. Võib-olla siis julgen need kaks kõige kõrgemal olevat toru ka ära proovida :D Üldiselt oleks toredam olnud, kui mõni üle 120cm oleks veel pundis olnud. Kui üks valvab alamõõdulisi, siis teisel on igav mööda treppe tallata, seltsis oleks lõbusam, seda enam, et paljudest kohtadest saigi mitmekesi korraga alla lasta.

Hotelli poole sõites arutasime, et täna enam küll vett näha ei taha, aga nagu niuhti, peale jalutuskäiku ja jõusaalis vehkimist olime kõik hotelli veekeskuses kõpsti tagasi :D

 


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Livu - käidud ja nähtud!