EEVA naistekas

Laupäev, 30. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kingiloos + ostusoovitus: lõpetamiste eri!

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna saan teid arvustuse asemel üllatada ühe vahva loosimisega, räägin veidikene ühest põnevast võistlusest, kus tasuta lõpuriided võivad saada kõik Sinu klassikaaslased ning veidikene annan ka omalt poolt soovitusi lõpuriiete valimisel.

 

image

Rocca al Mare kaubanduskeskuse koolilõpukampaania „Parim koolilõpp!“ kutsub kõiki 9. ja 12. klassi õpilasi üles tegema klassikaaslastega üks ühine lõbus pilt, mida ka aastakümnete pärast oleks tore vaadata.  "Kutsume koolilõpetajaid üle tegema ühe sellise pildi, mis näitab just selle klassi iseloomu ja eripära. See foto peaks jäädvustama hetke, mida tänased koolinoored ka vanaduspõlves muigega meenutavad,“ selgitas kampaania eesmärki Kristi Seppel. Kõigi Rocca al Mare Facebook-lehe kampaaniarakendusekaudu laekunud fotode seast valib žürii välja parima pildi, millel olevad noored saavad igaüks 250-eurose Rocca al Mare keskuse kinkekaardi koolilõpuriiete ostmiseks ja kostüümikunstnik Kenneth Bärlini ja tema stilistide meeskonna nõu rõivaste valimisel. Lux Express annab parima foto teinud klassile ja klassijuhatajale aga bussipiletid mistahes Lux Expressi sihtkohta Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal, Poolas, Tšehhis või Saksamaal.

Oma lemmikpildi valivad ka Facebooki kasutajad ning enim hääli saanud pildil olevad noored saavad samuti auhinnaks edasi-tagasi piletid mistahes Lux Expressi pakutavasse sihtkohta.

Kampaania „Parim koolilõpp!“ rakendus on võistlusfotodele avatud 20. aprillist kuni 3. maini.  Võidufoto ja publiku lemmik kuulutatakse välja 5. mail.
Tutvu kampaania reeglitega siin.

Kutsun üles kõiki oma lugejaid fotovõistlusel osalema ning siinkohal viin läbi ka oma blogis ühe vahva loosimise, kus saavad osaleda nii praegused lõpetajad, tulevased lõpetajad kui ka need, kellel koolitee ammu seljataha jäänud.

image

Osalemiseks toimi nii:

♥Ole Iluexpressi sõber kas Facebookis, Bloglovinis või Google Friend Connectis

♥Selleks, et Sind loosimisse kirja saaksin panna räägi mulle, mis tegi/teeks Sinu koolilõpetamise meeldejäävaks. 

Lisahääle saamiseks:

♥Jaga postitust Facebookis avalikult

Võitja kuulutan välja 10.mail! :)

Head loosiõnne!

Omalt poolt sooviksin lisada ka mõningaid näpunäiteid lõpukleidi ostijatele ehk teeb see kellegi elu ja rasket valikut veidikenegi kergemaks. 

Kleit olgu pigem pikk kui lühike, sest minikleidid pole lõpetamistele sobilikud ning samuti ei tea iial ette, millal võib ootamatu tuuleiil tulla samal ajal kui käes on sületäis lilli. Mina soovitan lõpukleidi valimisel lähtuda sellest, et kleiti saaks kanda ka peale lõpuüritust, sest maru kahju on kui kleit jääb aastateks kappi seisma just seetõttu, et see on liiga pidulik teisteks üritusteks. Kleit olgu pigem lihtne, sest ehetega saab alati särtsu juurde tuua. Ning kordan oma eelmist punkti: kleidile annavad väga palju juurde ka sobilikud ehted. Ühevärviliste kleitide puhul võid ehete valikul julgem olla, värvikirjude kleitide puhul lähtuksin mina põhimõttest less is more. Kleidi hind jäägu normide piiresse, üle 100 euro välja käimine on minu arvates liig mis liig. Minu lõpetamise eelarve oli 50 eurot (sinna kuulusid kleit+kingad+soeng+maniküür) ning mina jäin igati eelarvesse. Tuleb olla nutikas!  Kleidi juurde kuuluvad kingad peaksid olema mugavad, sest ebamugavatest kingadest tekkinud villid pole just kõige meeldivam mälestus oma erilisest päevast. Samuti tuleks silmas pidada ka seda, et kontsa kõrgus jääks mõistuse piiridesse, sest kõrgetel kontstel võbelevad jalakesed pole just kõige kaunim vaatepilt.  Ning siin on meeldetuletus minu 9nda klassi lõpetamisest: http://iluexpress.blogspot.com/2014/06/elust-enesest-lopparve-9-klassiga.html

Ilusat volbrit teile! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Kingiloos + ostusoovitus: lõpetamiste eri!