EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: Maybelline tõttab appi ning tagab veatult viimistletud kulmud!

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nädalake olete saanud arvustustest puhata, kuid nüüdseks on pikem paus läbi ning riburadapidi hakkavad taaskord blogisse ilmuma uued ja põnevad arvustused.
Kuni järgmise esmaspäevani saate lugeda Maybelline põnevatest toodetest ning seejärel jätkame jookshooldusvahenditega.


Täna kirjutan teile kahest tootest, mis on mõeldud perfektsete kulmude saavutamiseks. Tegemist on Master Shape kulmupliiatsi ning Brow Drama kulmutušiga.
image
1) Maybelline Eye Studio Master Shape kulmupliiats
image

Mis tootega on tegu? 
Kulmupliiatsiga saad tõmmata peened jooned. Naturaalseid vahasid sisaldav koostis ja värvipigmendid võimaldavad tõmmata ülipeeneid jooni.
Kulmude viimistlemiseks kammi need veel harjaga läbi.

Kulmupliiatsi koostis on oftamoloogiliselt testitud. Sobib tundlike silmadega inimestele ja läätsekandjatele. Loomulikuna näivad ja veatult viimistletud kulmud, millest oled unistanud!

image

Tegemist on kulmupliiatsiga, mis pole üksnes vaid pliiats. Sellega on kaasas ka spetsiaalne kulmuhari, mis võimaldab nii enne kui ka peale kasutamist kulmud perfektselt ritta seada. Mina näiteks pean oma kulme iga päev kulmuharjaga kammima, isegi siis kui ma kulmupliiatsit ei kasuta. Mind on lihtsalt "õnnistatud" nii jonnakate kulmudega...
image

Mulle meeldib väga kulmupliiatsi toon, milleks on Soft Brown (kulmupliiatsid on saadaval kolmes erinevas värvitoonis). Soft Browni võiks nimetada tuhmiks helepruuniks. Kindlasti mitte ei tasuks seda võrrelda kastanipruuniga või pruuniga, mille sekka on lisatud oranžikat tooni. Pigem on see selline hallikas-pruun.
Kulmupliiats on teistest sarnastest toodetest palju pehmem ning seetõttu on seda väga mugav peale kanda, sest see libiseb kenasti mööda nahka ning ei tekita ärritust ega vea punaseid jutte. Tunda on ka seda, et selle koostis on vahane ja kergelt geeljas.
image

Pliiatsiga saab vedada nii peenikesi kui ka paksemaid jooni. samuti saab ise valida ka tugevust, mida õrnemad tõmbed, seda õrnem toon, mida tugevamad tõmbed, seda tugevam toon. Minu jaoks on aga endiselt kulmu- ja silmapliiatsite teritamine suur peavalu, sest ilmselt on asi minu teritajas. Peale teritust ei saa ma kunagi otsa ilusasti teravaks, vaid see jääb hoopiski tömbiks.
Mulle meeldib toote juures veel ka selle jõuline, kuid samas õrn ja pisike kulmuhari, mis aitab kulmudele veel viimast lihvi anda!
image

Mis puutub aga püsivusse, siis selle kallal nuriseksin küll natukene. Hoiduda tuleb igasugusest kokkupuutest veega ning samuti tuleb jälgida, et sõrmedega kogemata kulmude pihta ei läheks, muidu on värv kadunud ning kergelt ka laiali läinud :/
image

Tuleb tunnistada aga seda, et tulemus jääb tõepoolest väga loomulik ning ärrituse pärast ei pea muretsema ei allergikud ega ka läätsekandjad (kuigi ise ma ei osanud leida ühtegi seost, kuidas võiks kulmupliiatsi kandmine mõjutada läätsi, kulmud on siiski silmakoopast palju kõrgemal).
PS! Kulmupliiatsile on trükitud ka pisikene spikker, kuidas oleme perfektse kujuga kulme joonistada :)

Maybelline Eye Studio Master Shape kulmupliiats on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnavahemikus 4-5 eurot. 

Hindeks 6/10


2) Maybelline Eye Studio Brow Drama modelleeriv kulmugeel
image

Mis tootega on tegu?
Meie esimene kulme modelleeriv pallikujuline hari ja tooniv geel modelleerib ja toonib kulme kahe lihtsa sammuga. Sa ei aimagi, kui palju kulmud su ilmele juurde annavad. Selle geniaalse ilurelvaga saad oma jumestusele veidi draamat lisada. Imelise kasutamislihtsusega ühtlase tooniga geel ei määri ega pudise ning on lihtne eemaldada. Valikus 3 tooni, mis sobituvad Sinu loomuliku kulmutooniga.

Mul on siiralt hea meel, et lõpuks ometi on veel kellelgi peale Lumene välja tulnud tooniv kulmugeel. 

Minu jaoks on kulmugeel täiesti asendamatu toode, sest mu kulmud on nii jonnakad kui vähegi olla saavad. Iga hommik pean ma neid ilusti rivvi kammima ning selle piinlikult korrektse kulmukaare geeliga kinnitama, sest vastasel korral oleks mu kulmud nagu vihma käes märjaks saanud kassipojad. Mu kulmukarvad lihtsalt ei suuda ja ei taha püsida kulmukaarel. 

Hetkel kasutan H&M'i läbipaistvat kulmugeeli, kuid eks näis, kas Maybelline suudab sellele konkurentsi pakkuda?

image

Minule saadeti proovimiseks toon Medium Brown (kas see kulmutoode on saadaval kolmes erinevas toonis), mis on vägagi sarnane kulmupliiatsi Soft Brown toonile. Tegemist on heleda, kuid samas ka kergelt hallika ja väga loomuliku pruuniga, mis sobiks väga hästi kaustamiseks neile, kellel on heledad juuksed. 

Põhjus, miks see kulmugeel parem on peitub selle harjastes. Hari on otsast nupukese kujuga, mis aitab kulme kaarele kammida. Harja alumine osa on aga peenike ja pikk ning meenutab tavalist ripsmetušiharja. Sellega on hea kanda peale värvitooni. Selline disain võimaldab kulme värvida nii, et värviga saavad kokku ainult kulmud, mitte otsaesine ega silmakoobas. Igal juhul teeb selle kulmugeeli hari silmad ette minu praegusele H&M'i kulmugeelile.

image

Geelil on küll üsnagi tugev spetsiifiline lõhn, kuid iseenesest kasutamist see ei sega, tegemist on ju siiski tušilaadse tootega. 

Mis puutub aga värvitooni, siis... Oeh, mul on ju nii tumedad kulmud ning ma sooviks väga, et need oleks kasvõi paar tooni heledamad, kuid ei. Siia jääb ka minu jutt tootekirjeldusest, sest paraku on mu kulmud nii tumedad, et neile värv peale ei hakanud, isegi mitte värvitükke ei olnud kulmudes näha (mis on selle tooniva kulmugeeli plussiks). Tušš ei suutnud mu kulme heledamaks muuta, kuid ometigi... on tegemist väga hea kulmugeeliga, mis aitab perfektselt kulme fikseerida. 

image

Maybelline Eye Studio Brow Drama modelleeriv kulmugeel peaks olema saadaval juba kõikides suuremates kauplustes, kuid hinnavahemiku suhtes jään vastuse võlgu (usun, et see jääb umbes 6-7 euro vahele, kuid pead ei anna).

Hindeks 7/10

Tänaseks on minu poolt kõik. 

Tartlastele soovin ilusat öölaulupidu ning teistele kaunist nädala algust!

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: Maybelline tõttab appi ning tagab veatult viimistletud kulmud!