EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // La Mav / Poore puhastav toonik

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Poore puhastav toonik Nii tore on eelmise, mineraalkosmeetikast kõneleva postituse otsa rääkida teile veel ühest looduslikust tootest.
Austraaliast pärit orgaanilise LA MAV kosmeetikaga olen juba veidike tuttav ja need teie seast samuti, kes juhtusid lugema eelmisel kevadel ilmunud arvustust nende oblikakreemist SIIN. Kuna see mulle ja eriti mu nahale hästi meeldis, siis olin rõõmuga nõus testima nende poolt pakutud looduslikku pooripuhastajat (37€ LINK).  


image

Tegu on pihustiga varustatud näoveega, mis üheaegselt puhastab poore, niisutab ja aitab säilitada naha loomulikku pH taset. Pikaajalisem näovee kasutamine peaks muutma poorid tillemaks ja võitlema ka vananemise vastu. Natuke uurisin seda pH asja ja sain teada, et eriti tähtis on hoida selle tase normis just aknele kalduval nahal, sest isegi väike nihe võib panna akne tekkes olulise mikroobi vohama. Normis pH tasemega naha enda kaitsekiht kaitseb UV kiirte, igasuguste mikroorganismide ja niiskusekao eest, nii et ilusa naha tarvis on ülioluline see tase õigel kursil hoida. Nahk saab ka ise normaalse happelise pH taseme taastatud, aga kui see on raskendatud kas erinevate nahahaiguste (akne, psoriaas jne) või seepide/geelide kasutamise tõttu, võtab see lihtsalt kauem aega ja nahk võib saada sel kaitsetul ajal kahjustada. 
image

Ma ei ole eriti agar näoveede kasutaja. Haaran pudeli tavaliselt siis, kui nägu peale pesemist kisub ja kreemitada seda plaanis ei ole või vahel niisama naha värskendamiseks/puhastamiseks, kui see päeva jooksul liiga rasuseks on muutunud. Aga nüüd olen küll korralikult peale igat näopesu La Mav´iga näo üle pihustanud, just lootes, et naha pH tase saab normi. Pesugeelid/vahud, mida kasutan, ei ole alati just loodusliku koostisega ja need löövad selle tasakaalust välja, eriti rängalt pidid mõjuma seebid. Ma ei ole muidugi uurinud, ehk on näoseepidele lisatud midagi, mis pH taseme normaalse hoiab. Loodan muidugi ka pooride kokkutõmbumist, kuid see on arvatavasti võimatu, sest pooride suurust ei ole võimalik muuta, nii olen ma igatahes erinevaid artikleid uurides aru saanud. Aga... kui nahka korralikult ja järjepidevalt koorida, muutuvad need vähemmärgatavaks, sest pooride avad ei ole siis nii sügavad. Kuna mul on hästi tundlik nahk, siis kasutan ma tavaliselt puuviljaensüümidega koorijaid,
sest terakestega kreemid on liiga karmid. Just neid ensüüme leiab ka La Mav toonikust - õunas, sidrunis ja apelsinis sisalduvad puuviljahapped (AHA-happed) eemaldavad õrnalt surnud naharakud ja panevad näo särama. Kui iga päev nahka niimoodi tasapisi hapetega piserdada, siis iganädalast koorimisprotseduuri ei olegi vaja ette võtta. 
image
 Kõige toreda kõrval, mida näovesi sisaldab ja mida ma ei hakka siin ette loetlema, on sellel kõige mugavam pakend, mis ühel toonikul üldse olla saab. Selle pihusti pritsib udupeent vihma, ülimõnus tunne! Toonikut võib muidugi kasutada ka vatipadjale pritsides, kuid nii läheb ju pool raisku. Tänu oma väärt pihustile on toonikut hea kasutada ka meigi kinnitamiseks, see ei riku jumestust ja muudab jume loomulikumaks ning ilusti kumavaks. Kõige rohkem on mul hea meel selle üle, et nahk ei jää kleepuv, isegi peale mitut-mitut pritsimist, sest vahel ei saa lihtsalt pidama.
Ka on sellel meeldiv tagasihoidlik lõhn, milles segunevad greip, apelsin ja lavendel. 
Igati väärt näovesi, mis teeb kõik, mis võimalik, et nahal oleks mõnus/ilus tunne - niisutab, värskendab, ühtlustab tooni, pinguldab ja mida kõike veel ning mis kõige tähtsam -  see kõik saab teoks orgaaniliselt, ilma nahale kahjulike aineteta.   image
Mul ei ole La Mav´i toonikule mitte midagi ette heita, peale selle ülikrõbeda hinna. See on kõige parem ja ka kõige kallim näovesi, mida olen kasutanud. Kes raha ei loe ja eelistab looduslikku, siis soovitan seda pudelit küll. Kujutan ette, et eriti mõnus on seda uduvihma endale peale piserdada just suvel kuumade ilmadega. Minu toonik on selleks ajaks küll arvatavasti otsas, aga selle pakendi hoian ma küll alles, sest nii hea pihustiga pudelit ei ole ma enne kohanud. Mul on nii mõnigi väärt toode, mis halva pritsu pärast seisma on jäänud, need saab nüüd uues kuues ka lõpuni kasutada.   
image
Kas kasutate igapäevaselt näoveesid?  Millised on lemmikud?
Kas jälgite, mida head/halba need sisaldavad?

image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage


Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // La Mav / Poore puhastav toonik