EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

BIRTHDAY SURPRISE

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sünnipäevast on nüüd juba pea 2 nädalat möödas, aga better late than never. --

 

image
Pole just suurem asi pilt, aga täitsa oma süü, et rohkem pilte ei teinud.. :(

 

Pidin kella üheks juba Liina juurde jõudma, aga muidugi pidin ma hiljaks jääma, sest hädasti oli vaja endale uus pluus osta (tegelikult ka oli ;D) ja toidupood röövib alati tohutult aega. Igal juhul tegutsesime me koos nii kiiresti kui suutsime, aga paratamatult me kõiki asju valmis teha ei jõudnud. Kella kolmest oli pere kohal ja algas sõit kuhugi Weizenbergi tänavale, kuhu keegi täpselt minna ei osanud. Peale natukest tiirutamist leidsime siiski õige koha üles, kõndisime maja juurde, kus oli silt Exit Room. Ja endiselt polnud meil õrna aimugi, kuhu meid toodi. Sisse astudes ehmatasid meid teleekraanil jooksvad kaadrid veristest inimestest ja sel hetkel ma mõtlesin ainult, et MIDA me tegema hakkame, appi. Exit Roomi näol on siis tegemist sellise põneva seiklusmänguga, kus sulle antakse tund aega, et põgeneda toast. Iga toa teema on erinev ja minu tiim sai endale pommitoa, Liina oma Dracula toa. Mäng oli tegelikult päris põnev, aga hirm kadus seal üsna ruttu. Lõpus ma isegi natuke ootasin, et pomm juba plahvataks, et näha, kuidas me siis "õhku lendame". Aga siiski jõudsime me 5min enne pommi lõhkemist toast välja, success! 

Üllatus oli igal juhul tore, sest ise poleks ma ilmselt veel väga pikka aega sellisesse kohta sattunud ja kogemus ise oli väga huvitav. Õhtut veetsime edasi Liina juures, kus nautisime head toitu ja jutustasime seinast-seina teemadel. Väga mõnus päev ja kindlasti üks unustamatu sünnipäev, suur aitäh kallis pere! ;)

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits BIRTHDAY SURPRISE