EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New Cosmetics Brand?

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Viimasel reisil Poola haaras lennujaamas mu tähelepanu üks väga värviline kosmeetikalett. Muidugi ei suutnud ma vastu panna ning astusin ligi. Tegu oli minu jaoks täiesti tundmatu brändiga Inglot, mille kohta leidsin internetist infot, et nad ongi värvidele spetsialiseerunud ning pakuvad rohkem kui 1500 värvi: üle 450 eri värvi huultele, üle 600 värvi silmadele, üle 300 värvi näole ja kuni 400 värvi küüntele. Pole siis ime, et see värvikirev lett mulle silma jäi :) Kas keegi teist on sellest brändist midagi kuulnud või lausa kasutab mõnda toodet? Mida sellest arvate?


***
On my last trip to Poland my attention was caught in the airport by a very colorful make-up stand. of course I couldn´t resist and found there a totally unknown brand for me – Inglot. I read from the internet that Inglot is focused on colors and offers more than 1500 colors in their assortment: more than 450 colors for lips, over 600 colors for eyes, over 300 colors for face and up to 400 colors for nails. Impressive, isn´t it? Have you heard of Inglot before or maybe even used it? What you think of it?
Inglot sleeks cream lip paint 104 and lipliner nude FM 859

Valik võttis silme eest kirjuks, hinnad olid soodsad (huuleläige ca 6-7€, huulepliiats ca 12€) ning pakendid tundusid uuenduslikud ja igati kvaliteetsed. Esmalt hakkas silma katseklaasilaadses pakendis huuleläige, just selle pakendi tõttu. Sellist pole varem näinud, nii lahe :) Valik oli väga-väga keeruline ning lõpuks otsustasin siis erksama roosa tooni kasuks (nr 104).
Huuleläige lõhnab nagu komm, on suhteliselt paksu konsistentsiga ning huultele kandes püsib täitsa hästi. Huuleläike pigment imendub ka pisut huultesse, seega kui läige on ära limpsitud, on natuke tooni ikka alles :)
***
The choice was so wide, prices very affordable (lip gloss ~6-7€, lip liner ~12€) and packages seemed innovative by its shape and qualitative as well. The lip glosses packages cathed my attention immediately, it reminds me a test tube from medicine :) Very cool, at least something different! It was really hard to make a decision but finally I decided for bright pink lip gloss (tone no 104).
This lip gloss smells like a candy, has quite thick consistency and stays on lips pretty well. As the lip gloss pigment absorbs into lips, you will have some color on the lips even after the lip gloss has been eaten :)

Inglot sleeks cream lip paint 104

Inglot sleeks cream lip paint 104

Inglot sleeks cream lip paint 104

Teine toode, mida mul ka vaja oli, oli neutraalses toonis huulepliiats. Pean tunnustuseks ütlema, et Ingloti huulepliiats on väga kvaliteetses ja elegantses pakendis. Leidsin Ingloti valikust endale heleda tooni nr FM 859, mille ühes otsas on pliiats ning teises pintsel hajutamiseks. Kahjuks on pliiatsi pigment natuke õrn, ja kuna toon on hele, siis peab seda ikka hoolega joonistama. Aga tulemus on väga kena sellest hoolimata. Ning pakendi eest annan täiendavad plusspunktid!
***
As the lip gloss was kind of an emotional purchase, the lip liner I also bought, was really on my wish list. My additional plus points are going to its package again, which is really elegant! I needed a nude lip liner and I got it from Inglot, which wasn´t so easy at all as they had several nude tones available with different undertones (brown, pink). But I made my mind finally and took the nude tone no GM 859. As the specific color is very gentle and pigment is quite light, I have to draw the line on lips several times. But despite that the result is very nice and beautiful!

Inglot lipliner nude FM 859

Inglot lipliner nude FM 859

Inglot lipliner nude FM 859

DSC08111
Kui kellelgi teist on kogemusi Inglot kosmeetikaga, oleks väga tore teie kogemustest kuulda! Andke julgelt teada :) Tänaseks aga kõik, päikeselist kevadnädalat!
***
If someone of you has any experiences with Inglot cosmetics it would be great if you would share your opinion and experiences! Let me know :) But that´s all for today, enjoy the wonderful spring!

KHLYNDIP

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites New Cosmetics Brand?