EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Unistan avalikult - Uus peegelkaamera ja L seeria objektiiv!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Canon EOS 70D + EF-S 18-135mm objektiiv

Hind Euronicsis : 1499 eur - LINK

image

Olen juba pikemat aega hoidnud silma peal sellel Canoni kaameral. Tegelikult unistan üldse täiesti uuest varustusest. Minu praegune kaamera on juba umbes 5 aastat vana ja üsna väsinud. See on mind truult teeninud, aga kuna mind huvitab fotograafia ka blogi väliselt, siis unistan millestki paremast. See annaks mulle võimaluse ka Teile palju paremaid pilte teha! Samas see hind tekitab mulle külmavärinaid, sest sellist summast naljalt tagataskust ei võta. Samas ma tean et see toode oleks kindlasti igat oma senti väärt! Näiteks praegu ei kujutaks ma oma elu enam ette ilma peegelkaamerata. See on mul koguaeg kaasas kui kuskile minek.

Kui unistamist jätkata, siis sooviksin selle kere juurde mõnda L seeria objektiivi. Näieks need kaks :

image

Vasakul : EF 300mm f/4L IS USM (1676 eur LINK) , Paremal : EF 270-200mm f/2.8L USM (1499 eur LINK.

L-seeria objektiivid on parimad mis Canonil on. Olen alati sellest unistanud. Hurhhhh.. Jõuluvana. Ma olen olnud niiiiii pai tüdruk sellel aastal ja luban, et olen aastalõpuni ka. Kui saan endale kuidagi moodi neid kunagi lubada, siis tõotan truult kasvõi iga päev vähemalt 10 pilti teha!

Hetkel on minu parim fotosaavutus oma ustava Canon 1100D'ga see : 

image

See foto on tehtud minu sõbranna juures, täiesti juhuslikult. Sandra läks magamistuppa last imetama ja mõtlesime, et räägime seni juttu. Kaamera oli mul kaelas ja siis tekkis järsku selline idee. Gloria oli tol hetkel kõigest ligikaudu kuu/kahe vanune ja pidime tegema selle pildi saamiseks ligikaudu 350 fotot! Ma imestan, et valgus sai väga hästi tabatud, sest reaalsuses ei kasutanud me mitte mingisugust lisavarustust ja istusime kolmekesi pimedas magamistoas. 

Oeeehh..Millest Teie unistate?

 

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Unistan avalikult - Uus peegelkaamera ja L seeria objektiiv!