EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // L´Oreal Paris / Mitsellaarvesi

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kui imeilus ilm täna on! Enne, kui me Dexteriga seda kõike õue nautima läheme, tahtsin teile kedagi tutvustada. Olen blogis juba mitmest mitsellaarveest kirjutanud, kuid minu kõige esimene, L´Oreali oma, on millegipärast tähelepanust ilma jäänud. Minu viga!

 

image

Kordan kiirelt üle, neile, kes ei ole kursis, mis imeasi see mitsellaarvesi on. Tegu ei ole tavalise näoveega, mis eemaldab meigijääke või niisutab, vaid see on väga efektiivne meigieemaldaja, mis võtab maha nii silma- kui näomeigi ja seda kiirelt ning õrnalt. Lisaks niisutab ja rahustab nahka. See sisaldab tillukesi mikroosakesi, mis toimivad naha pinnal kui väikesed magnetid, tõmmates sealt välja kogu meigi, rasu ja ebapuhtused. Nahka ei ole vaja hõõruda, mitsellaarosakesed teevad ise kogu töö, sinul tuleb vaid õrnalt vatiga mööda nahka libistada.

Sobib eriti hästi neile, kes ei taha koju riiulile mitut pudelit, see saab hakkama kogu meigiga, lisaks teeb ära näovee töö.

Suurepärane ka reisile kaasavõtmiseks. Ja loomulikult ideaalne nendeks õhtuteks, kui lihtsalt ei jaksa/viitsi vannituppa nägu pesema minna - paar vatitupsu, mõned minutid ja kogu meik on läinud!

image

Olen L`Oreali mitsellaarvee kohta erinevatest blogidest lugenud, et see ei taha alati silmameiki eemaldada, aga minu kõigi ripsmetuššidega, mida olen viimasel ajal kasutanud ja neid on ikka hulgim, on see suurepäraselt hakkama saanud. Muust meigist rääkimata. See teeb tõesti puhta töö ja seda kiirelt ning nahka ärritamata, sest ei sisalda alkoholi ning on lõhna- ja parabeenivaba.

Mul on väga tundlik nahk ja see vedelik mõjub talle pigem rahustavalt. Ja mis kõige tähtsam - SEE EI KLEEPU! Tunne on justkui peale veega pesemist, isegi parem, sest vesi kipub natuke mu nahka kuivatama. Olen kuulnud ka nurinat, et neljakandiline pudel ja selle kork on ebamugavad, kuid minu käes istuvad need küll väga hästi ja ma ei nurise.  

image

Kui ma nüüd mõtlen kõigile teistele M-veedele (neil võiks ju olla veidi lühem nimi, nagu näiteks BB-kreemidel), mida olen proovinud, siis asetaksin ta auväärsele teisele kohale kohe peale Garnieri, põhjuseks vaid kõrgem hind (sama raha eest saab pea poole suurema Garnieri pudeli) ja Bioderma ette, põhjuseks seekord madalam hind (6€ eest saab vaid pool Bioderma pudelit). Minu meelest saavad need kolm kõik oma tööga üsna võrdväärselt hakkama ja soetan neid kordamööda vastavalt tujule ning sooduspakkumistele. Neljas M-vesi, mida olen proovinud, Lirene, jääb viimasele kohale ja ostukorvist välja vaid seetõttu, et teised kolm on lihtsalt veidike paremad.

Mulle jäi L`Oreali kodulehel SIIN silma, et neil on olemas ka rohelise sildiga M-vesi. On keegi seda katsetanud?

Kuidas ma küll poes selliseid asju ei märka? :)

image

Kas olete L`Oreali mitsellaarvett proovinud?

Milliseid teisi veel soovitate/ei soovita?

image

 Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // L´Oreal Paris / Mitsellaarvesi