EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Outfiti postitustest

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Teate miks ma enam outfiti postitusi ei tee? Selleks, et ma viitsi enam nende hilpudega kombineerida. Palju lihtsam on oma lemmikute juurde jääda ja nende vahel valikuid teha. Nt nende teksapükstega ma olen vist viimasel kuul iga päev käinud. Sest nad on mõnusad ja mugavad. Üldiselt mind võib juba riiete järgi ära tunda :D

 

Mul ongi mingid kindlad lemmikud välja kujunenud ja ma olen garderoobis korraliku sorteerimise teinud. Uusi riideid väga juurde osta ei plaani, ainult hädapäraseid esemeid. Nüüdsest eelistan kvaliteeti mitte kvantiteeti. Varasemalt püüdsin mingit pahna kokku krabada lihtsalt selleks et massi oleks :D Ja see ei vii mitte kuhugi - lõpuks pole ikka midagi selga panna. Nüüd mul seda muret enam pole, kuigi riiete kogus on kõvasti vähenenud.

image
Muidugi ei saa salata - riided mulle meeldivad ja tihtipeale leian end ikka mõnest netipoest hilpe uurimast. Aga seni, kuni ma euromiljonär pole, ei tule ka mu shoppamis-sõltuvust ravida.

Kui keegi veel mäletab, tegin ma aasta algul väikse soovinimekirja hilpude kohta, mida mul vaja oleks, või mida ma natuke rohkem tahaks. Olen sellest väga hästi kinni pidanud ja üleliigseid oste pole teinud. Puudu on mul must käekott ja seda ponsot ma enam ei tahagi. Teksad, vest, saapad ja kübar on olemas. Minu arust see listi variant töötab päris hästi, ma isegi ei lähe enam soodukaid vaatama lihtsalt sellepärast, et ehk on midagi odavat.

image
Ja noh, ilmselt minust sellist glämmi mutti, kes klaaseina ees poseerib ja kaugusesse vaadates rõivaid näitab, ei saa. Nii väga kui ma ka ei püüaks!
Esiteks, on selleks tohutul hulgal riideid ja aksessuaare tarvis.
Teiseks, ma ei suuda piltidel isegi silmi lahti hoida, teie muidugi olete ainult neid pilte näinud, mis paremini on välja tulnud :D
Kolmandaks, no mis ma siin ikka seletan, näete ju isegi, et isegi need pildid on maakale omaselt põlla taustal tehtud :D

Ja oma edevust saan ka suvaka teksti vahele pandud suvaka pildiga rahuldatud, no gif-i asemel või nii :D

 


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Outfiti postitustest