EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Hambaarstil vol.2

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Facebooki lehe jälgijad juba nägid mu hambaarstiselfiet ja kuulutust, kuidas ma järgneva nädala jooksul 10 kilo alla võtan. Kõik kindlasti ootavad huviga uut dieedinippi :D Tegelikult on asjalood kurvad...aga mina pean ikka nalja heitma. Ehk naljaga pooleks on asi lihtsam üle elada.

 

Kui aus olla, ma hiljem mõtlesin, et ma ei hakka seda ravilugu üldse kirja panema, aga kuidas ma nüüd enam ikka alt ära hüppan. Mu hambad on kõige nõrgem lüli mu juures, suured jalalabad on selle kõrval tühi-tähi! Eks ma ise olen ka selles süüdi, hambaarsti külastuse jätan selle aja peale, kui häda juba olemas.

Aga mis seal enam tagant järgi targutada, lähme oleviku ja tulevikuga edasi. Kuna olid ilmingud (punane ige), et ühe hamba all on põletik, saadeti mind täna röntgenisse. Kusjuures mu hammas ei valutanud ja polnud ka koputades valus. Kui röntgenipilt jõudis arsti kätte ja ta vaatas seda sõnadega "Mammmaaaa miiiaaa...", siis ma juba hetkeks mõtlesin, et siin pole midagi teha, kõik tuleb välja tõmmata :D Aga arst ütles, et ühe teise hamba all on ka väike põletik. Ja ma arvasin, et see teine hammas on kindlalt täitsa korras...

Täna siis tehti kõigepealt süst, pühiti pisar, puuriti üks hammas lahti, puhastati ja tõmmati vist üks närv ka välja? Ja kõik. Hammas jäeti lahtise auguga ja järgmiseks reedeks kutsuti tagasi. Ma mäletan, et kunagi pandi mingi rohi auku, auk pahteldati kinni ja antibiotsid pandi peale. Nüüd on ainult auk, millesse pean enne sööma asumist vatitupsu sisse lükkama. Kolm korda päevas, ehk peale sööki pean suud loputama soodalahusega. Ja nii 7 päeva. Kas kellelgi on selle vatitoppimisega kogemust olnud?

Esialgu mul, kui alternatiivravi austajal oli hea meel, ikkagi arst, küll tema teab paremini. Koju jõudes, kui kõht juba päris tühjaks läks, hakkasin asjas vaikselt kahtlema. Asusin siis googeldama ja ja jõudsin oma mõtetega veidi targemana alguspunkti tagasi. Söömisega ma muidugi veel väga julge pole. Ma kujutan ette, et terve selle aja tarbin läbi kõrre püreestatud kraami. Äkki see vatt ei püsi kohal ja üleüldse, see vati toppimine on nii imelik. Ütleme nii, et söögivälistel aegadel näksida enam küll ei saa. Lõunaks jõin smuutit, praegu joon kahest banaanist, spl täiest maapähklivõist ja poolest liitrist piimast valmistatud segu. Milleks mul neid hambaid üldse vaja on? :D

Loodan, et varsti on mu hammastega ühel pool ja saab jälle kergemalt hingata...ja süüa! Ja hiljem hakkan regulaarselt kontrollis käima, kaks korda aastas, või siis siiski tihedamini.

P.S. Ilmselt neid hambaarstipostitusi rohkem ei tule, kaua te ikka jõuate neid lugeda!
Ahhjaaa, teisipäeval lähevad pliksid ka kontrolli, nemad käivad eeskujulikult kohal ja oma hambaarsti hirmu ma nende kuuldes ei väljenda :)

Kui tihti te hambaid kontrollimas käite?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Hambaarstil vol.2