EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Head ostud Aliexpressist - tahvelarvuti eri

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem


Olen viimasel ajal päris mitu asja Aliexpressist tellinud. Headest vaakumkottidest juba kirjutasin, nüüd on järg tahvelarvuti vidinate käes.

image
Ma üldiselt lastele väga palju nutiseadmeid kätte ei anna aga elu paraku on selline, et ei saa ma enda raamides nii kindlalt seista. Laste rühmakaaslastel on mitmetel päris oma tahvelarvutid ja kuidas ma siis ütlen oma lastele, et teie ei saa isegi minu omaga mängida. No veidi siis pean ikka lubama. Neil on seal paar mängu: "Memo" on näiteks väga hea, teine lemmik on neil hiljuti alla laaditud "Pou". Päevas saavad nad mängida kahepeale kokku vast tunnikese, vahel rohkem. Mõni päev pole neil see tahvel üldse meeles ja ma ise ka meelde ei tuleta.

Minu jaoks on tahvelarvuti kallis lõbu ja tegelikult lausa luksus - see pole eluks sugugi vajalik asi ja uut ma ei raatsiks enam osta. Eks ma siis pean tema eest erinevate korpuste abil hoolitsema, et ta meid võimalikult kaua teeniks :) Vähemalt olen ma kõik selleks teinud, et arvuti katki ei lähe ja see kestaks kaua korralikuna.

Kuna mu telefonil on kummikorpus ja selle eemaldades on mu pea kaks aastat vana telefon nagu tutikas, isegi ekraan, kuna kile on alati peal. Eks ma siis mõtlesin, et tahvelarvutile on kindlasti kummikorpust vaja. See annab mulle kindlustunde kui lapsed tahvliga mängivad. Kodus ongi see pidevalt küljes.
Arvasin, et suvel kui pikemad autosõidud ees ja suu on mõistatamis- ja muudest lõbustusmängudest väsinud, oleks sellest kummikorpusest samuti kasu. Korpusel on mugavad sangad ja väikestel kätel on seda lihtsam kinni hoida.

image
Selle kummikorpuse tellisin siit. Korpusel on kõik vajalikud augud olemas ja paksud seinad peaks kaitsma kukkumise eest. Meil sellega muidugi kogemus veel puudub. image
Ekraani kaitsekiled tellisin siit. Siis on tahvel igast kandist turvatud :D

Teise korpuse, või oleks õigem öelda kaaned? tellisin siit. Ma ei suutnud pikka aega värvi suhtes selgusele jõuda. Tegelikult tahtsin valget, aga ühel pildil tundus see sile, aga mina tahtsin krokodillinaha imitatsiooni. Valisin siis beezi.

image
See korpus ongi siis mulle, st kui tahvli käekotis kaasa võtan (väga harva), panen need kaaned ümber. See on ühtlasi kenama välimusega kui eelolev roosa korpus ja samas on tahvel kaitstud ja pole päris "alasti". image
Millised korpused teie nutiseadmetel on ja milliseid häid lisasid veel tahvlitele teate?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Head ostud Aliexpressist - tahvelarvuti eri